Buski'nin Kalite Yönetim Belgesi Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Buski'nin Kalite Yönetim Belgesi Yenilendi

Buski\'nin Kalite Yönetim Belgesi Yenilendi

BUSKİ Genel Müdürlüğü, ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Belgesi'ni yeniledi.

30.01.2013 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA - Büyükşehir Belediyesi'nin 'marka kent Bursa' projeksiyonu kapsamında gerçekleştirdiği yatırımlarla içme ve kullanma suyu kültürü oluşumuna sağladığı katkı ile adından başarıyla söz ettiren BUSKİ Genel Müdürlüğü, ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Belgesi'ni yeniledi.

Türkiye'deki, su ve kanalizasyon idareleri içerisinde ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi'ne sahip ilk kurum olma unvanına sahip bulunan BUSKİ, kaliteden taviz vermeyen üstün hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor. Türkiye'nin dördüncü büyük su ve kanalizasyon idaresi olma özelliği ile de bir hizmet markası olan BUSKİ, Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleştirdiği yatırımlarla, 'yaşanabilir Bursa' hedefinde önemli katkılar sağlıyor.

BUSKİ'nin kalitesine tam not

2 yıl üst üste 'gözetim tetkiki', takip eden yılda da 'belge yenileme tetkiki' geçiren BUSKİ, kalite denetçilerinden tam not alıyor. Bu yıl 'belge yenileme tetkiki' geçiren BUSKİ'nin kalite yönetime ilişkin sorumluluklarını yerinde inceleyen Türk Standartları Enstitüsü (TSE) denetçileri, hizmet safhasının her aşamasında, kaliteye verilen önem nedeniyle BUSKİ yöneticilerine teşekkür etti.

Müşteri memnuniyetinden hizmet kalemlerine kadar geniş yelpazedeki kriterlerin tamamından tam not alan BUSKİ'nin kalite yönetim sistemi belgesi yenilendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buski'nin Kalite Yönetim Belgesi Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement