Buse Terim Ultra Moda Yıldızını Seçiyor! - Son Dakika
Güncel

Buse Terim Ultra Moda Yıldızını Seçiyor!

Buse Terim Ultra Moda Yıldızını Seçiyor!

Lenovo'nun "Moda ve Teknoloji"yi buluşturan yarışması "Ultra Moda", müthiş ödülleri sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

18.10.2012 16:46

Kasım ayının ortasında Ultra Moda Yıldızının seçileceği yarışmada Buse Terim de jüri üyesi...

Yenilikçi ve birbirinden şık ürünleriyle dünyanın en büyük PC üreticisi olan Lenovo'nun, teknoloji ve modaseverleri buluşturan yarışması "Ultra Moda" hızla devam ediyor. Farklı ve birbirinden müthiş ödülleri yarışma süresince sahipleriyle buluşturan yarışmaya katılımcılar Lenovo'nun facebook ve twitter sayfası aracılığıyla başvurup Lenovo'nun hafif, ince ve şık tasarımlı ürünleri ile resim yükleyebiliyor. Kasım ayının ortasında "Ultra Moda" yıldızının seçilerek tamamlanacağı bu yarışmada jüri üyelerinden biri ise Buse Terim.

FASHION WEEK KAPILARI LENOVO İLE AÇILDI

Dünyanın birbirinden ünlü modacılarının tasarımlarını sergilediği İstanbul Fashion Week "Ultra Moda" yarışmasının kategori birincilerini ağırladı. Yarışmanın 1 hafta boyunca devam eden bu kategorisinde en iyi "Ultra Moda" mesajını yazan ilk iki yarışmacı ve yüklenen fotoğraflar arasında en fazla beğeni toplayan bir kişi Lenovo'nun moda avcıları Buse Terim, Ümit Ünal ve Ufuk Onur Tapan tarafından seçilerek bu görkemli haftaya ortak olma şansı yakaladılar.

Ayrıca en iyi "Ultra Moda" mesajını yazan 3'üncü isim ise Lenovo'nun şık tasarıma sahip IdeaPad A1 tabletinin sahibi oldu.

YARIŞMA BOYUNCA HEDİYE KAZANMA FIRSATI DEVAM EDİYOR

Yarışma boyunca Lenovo'nun stil avcısı fotoğrafçıları tarafından çekilip yüklenen fotoğrafların yanı sıra stiline güvenen herkes Lenovo'nun facebook sayfasına fotoğraf yükleyebilir. Kasım'ın ortasında Facebook sayfasında en fazla oy alan 25 fotoğraf ise moda avcısı jürileri tarafından değerlendirilecek ve dereceye girenler birbirinden güzel ödüller kazanacak.

"Ultra Moda" yıldızının Lenovo IdeaPad U310 ultrabook kazanacağı yarışmada Lenovo indirim ve hediye çekleri, özel davetiyeler, alışveriş çekleri gibi birbirinden özel sürprizler kazanmak isteyenler hiç vakit kaybetmeden http://bit.ly/Ultra_Moda adresini tıklayıp bu heyecana ortak olabilirler.

Editöre not:

Ümit Ünal

Ümit Ünal, 1969'da İstanbul'da doğmuştur. Babasının moda ve tekstil atölyesinde 8 yaşında çalışmaya başlayan Ünal, arkeoloji ve moda tasarımına duyduğu tutku sebebiyle İstanbul Üniversitesi'nde Arkeoloji ve Sanat Tarihi, Marmara Üniversitesi'nde ise Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü'nde okumuştur. Uluslararası Renk Komisyonu'nun (ICC) Türk delegesi olan Ünal aynı zamanda 34 color.ist'in de kurucu üyesidir. Ünal, birçok bilinen markanın oluşumunda yer almış, tasarımlarını yapmış ve halen devam etmektedir. Ünal'ın tasarımları Umitunal, umitunalMAN, umitunalGRi tasarım markaları ile dünya galerilerinde sergilenmekte ve satışa sunulmaktadır.

Buse Terim

Buseterim.com.tr isimli blogun sahibi Buse Terim, blog yazmaya 2009 yılında başlayan en eski Türk moda bloggerlarından biri. Buse, New York Fashion Institute of Technology'de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünü bitirdi. Burberry, Dolce&Gabana, Elle Dergisi ve Ralph Lauren gibi markalarda staj yaparak moda dünyasında adından söz ettirdi.

Ufuk Onur Tapan (Niceboy)

2009 yılından beri Nicethingsforniceboys blogunu yazan Ufuk Onur Tapan, aynı zamanda Türkiye'nin önde gelen marka ve tasarımcılarıyla birlikte çalışıyor. Ankara Üniversitesi Antropoloji Bölümü mezunu olan Ufuk, moda yazılarının yanı sıra bloguna yaptığı moda çekimleriyle de adından söz ettiriyor. Nicethingsforniceboys, pek çok basın kuruluşu tarafından "Türkiye'nin en iyi erkek blogu" ödülüne layık görüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buse Terim Ultra Moda Yıldızını Seçiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement