Bursaspor-Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Bursaspor-Trabzonspor Maçının Ardından

Bursaspor-Trabzonspor Maçının Ardından

Bursaspor-Trabzonspor maçının ardından Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Tarihe geçen bir maçı kazandığımız için mutluyuz Trabzonspor Teknik Direktörü Tekelioğlu Bursaspor haklı bir galibiyet aldı Cemal EKENTOK-Edip TEKİNBURSA, (DHA) Timsah Arena Bursa Büyükşehir Stadı'nda oynanan ilk resmi mücadelede Trabzonspor'u 4-2 yenen Bursaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Tarihe geçen bir maçı kazandığımız için mutluyuz dedi.

17.01.2016 19:26

Bursaspor- Trabzonspor maçının ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Tarihe geçen bir maçı kazandığımız için mutluyuz

Trabzonspor Teknik Direktörü Tekelioğlu Bursaspor haklı bir galibiyet aldı

Cemal EKENTOK-Edip TEKİNBURSA, (DHA)

Timsah Arena Bursa Büyükşehir Stadı'nda oynanan ilk resmi mücadelede Trabzonspor'u 4-2 yenen Bursaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Tarihe geçen bir maçı kazandığımız için mutluyuz dedi.

Daha sonra müsabakayı değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, şunları söyledi

2 TAKIM DA KAZANMAK İSTEDİ

Trabzonspor'da, biz de sadece futbol oynamak istiyoruz. Bugün de böyle oldu. 2-0 geriye düştük. Oyuncularım inançlarını yitirmedi. Oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımıza, camiamıza, Bursa'ya bu galibiyet hayırlı olsun. Bu stat inanıyorum nice başarılara şahitlik edecektir. İlk defa bu kadar etkili futbol oynadık. Futbolcuların hepsi istekli, coşkulu oynadı. Oynarken keyif aldı. Stoch ve diğerleri daha iyi performans gösterdi. Stoch'u önce soldan başlattık. Burada ataklar yedik. Ondan sonra Stoch'u arka alana çekip üçledik. İkinci yarı daha iyi oynadık. İyi bir maç oldu. Maçta güzel atmosfer vardı, ancak tribünlerde boş yerler de vardı, söylemeden geçemeyeceğim. Bu yağmurlu havada gelen ilk maçımızda bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum.

TAKVİYE YAPILACAK

Takıma takviye yapmak için temasların sürdüğünü belirten Hamza Hamzaoğlu, bazı oyuncularla görüşme yaptıklarını açıklarken, şöyle konuştu

Şu an netleşmiş bir şey yok. Batalla yaklaşık 30-45 gündür takımla birlikte çalışma yapmadı. Şimdi ona özel program yapıyoruz. Ara sıra takımla antrenmanlara katılacak. 1-2 hafta içerisinde aramıza katacağına inanıyorum. Bu çıkışı sürdürmek istiyoruz. Bizim yenileceğimiz günler de olacaktır. Ancak oyun çizgisini kaybetmeden oynayacağız. Salı günü 17.00'de Tepecikspor maçı hazırlıkları başlayacak.

TEKELİOĞLU BURSASPOR HAKLI BİR GALİBİYET ALDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, maçın 7 dakikada bitmediğine dikkat çekti. Hakemlerin yönetimine tepki gösteren Tekelioğlu, Bursaspor'u aldığı galibiyet nedeniyle kutlarken, şöyle konuştu

Maçta 2-0'dan sonra 3-0 da olabilirdi. Bursaspor 2-0 geriye düşmesine karşın çok iyi mücadele etti. 2-0 önde iken öne çıkınca savunmamızda sıkıntılar yaşadık. Bursaspor haklı bir galibiyet aldı. Mükemmel bir statta maç oynadık, yapanları kutluyorum. Bursaspor'a ve Türk futboluna hayırlı olsun. Hakem böyle penaltıyı Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a çalabilecekse, 20 kez versin. Sercan kendisini attı. İlk golde faul yoktu. Bu pozisyonları bütün Türkiye yazacak. Yediğimiz 3'üncü golde Aykut faul yapmadı. Ben 4-5 pozisyon saydım. Bizleri olduğu kadar hakemler de tartışılmalı. İyi oynamadığımızı söylüyorum. Hakemler de bundan nasibini almalı. Bugün bize oldu, yarın Bursaspor'a olacak. Buna bir çözüm bulunması şart.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor-Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement