Bursaspor,karabük'e Umutlu Gitti - Son Dakika
Güncel

Bursaspor,karabük'e Umutlu Gitti

Bursaspor,karabük\'e Umutlu Gitti

Bursaspor dün sabah 10.30'da yeni teknik direktörü Hikmet Karaman ile birlikte Karabükspor mücadelesinin son çalışmasını yaptı ve 13.30'da Karabük'e otobüsle hareket etti.

08.02.2013 19:43

Cemal EKENTOKBURSA (DHA)

Bursaspor dün sabah 10.30'da yeni teknik direktörü Hikmet Karaman ile birlikte Karabükspor mücadelesinin son çalışmasını yaptı ve 13.30'da Karabük'e otobüsle hareket etti.

Dün gece 50 kadar taraftarın Hikmet Karaman'ı protesto etmesi üzerine bugün Özlüce'de taraftarların gelip gelmeyecekleri merak uyandırmıştı. Ancak tesislere hiçbir yeşil beyazlı taraftarın gelmemesi, sessiz kalması, takımın moralinin bozulmadan yola çıkması yeşil beyazlı yöneticileri sevindirdi.

Haraket öncesi görüşlerini açıklayan Bursaspor Kaptanı Ömer Erdoğan, genç oyuncu Ozan Tufan ve yeni transferlerden Ferdinand, Zor bir maç olacak. Kendimizi iyi hissediyoruz. Bu mücadeleye konsantre olduk. Kazanmak için oynayacağız görüşünde birleştiler.

Bursasporlu yöneticiler maça büyük ilgi gösterdi ve özel bir araçla Karabük'e gitti. Yönetimi götüren minibüse teknik direktör Hikmet Karaman'ın da binmesi dikkat çekti. Sakatlıkları devam eden ve tedavileri süren Sestak, Ferhat, Vederson ve Carson Karabükspor maç kadrosunda yer almadı.

BÖLÜKBAŞI UMUTLU

Bursaspor 2. Başkanı Recep Bölükbaşı taraftar tepkilerini değerlendirirken, Yeni hocamızla, yeni bir mücadeleye başlıyoruz. Hedefimiz Karabükspor'u yenmek. İlk maçımız. Durmak yok. Taraftarlarımızın Bursalı bir teknik adamla devam etmemiz isteğini anlayışla karşılıyorum. Ama bunun için bir altyapının oluşturulması gerekiyor dedi. Bölükbaşı, yönetimin kurulunun yarınki maçta tam kadro tribünde olacağını da sözlerine ekledi.

KARABÜKSPOR'U TANIYORUM

Bursaspor'un başında ilk resmi maçına çıkacak olan teknik direktör Hikmet Karaman şunları söyledi Ligde puantaj açısından çok önemli bir maç oynayacağız. Üstümüzdeki takımları yakalamak ve aradaki puan farkını kapatmak arzusundayız.Yarın iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Biz hazırız. Rakibimizi çok iyi tanıyorum. Gelecek adına çok önemli bir maça çıkacağız. Futbolcularıma güveniyorum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor,karabük'e Umutlu Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement