Bursaspor, Eskişehirspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Güncel

Bursaspor, Eskişehirspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Bursaspor, Eskişehirspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Sahasında Eskişehirspor ile Karşılaşacak Olan Bursaspor, Hazırlıklarını Aralıksız Sürdürüyor. Akşam Saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde Yapılan Antrenmanda Tedavisi Tamamlanan Turgay ile Stepanov ve Ülkesinden Dönen Svensson Takımla Birlikte Çalışmalara Başladı.

06.09.2010 21:11

Sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenmanda tedavisi tamamlanan Turgay ile Stepanov ve ülkesinden dönen Svensson takımla birlikte çalışmalara başladı.

GENÇLER A2'DE

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde günü tek antrenman yaparak tamamlayan Yeşil-Beyazlı ekip Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana Milli Takım kampında bulunan Ömer Erdoğan ve Sercan Yıldırım ile A2 takımında yer alan Harun, Serdar, Eren, Muhammet, İsmail Haktan, Emre ve Anıl katılmadı.

SVENSSON START VERDİ

İzin alarak ülkesine dönen Yeşil-Beyazlı ekibin son transferi Gustav Svensson ise Bursa'ya gelerek çalışmalara katılırken, sakatlıkları sona eren Turgay Bahadır ile Stepanov da takımla birlikte çalışmalara başladı. Ertuğrul Sağlam'ın kısa bir konuşmasının ardından futbolcular gruplar halinde koşu yaparak çalışmaya başladı. Basına kapalı olarak yapılan bölümde ise futbolcuların taktik çalıştıkları belirtildi.

Bursaspor yarın yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor, Eskişehirspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement