Bursaspor'da Hedef Avrupa Kupaları - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Hedef Avrupa Kupaları

Bursaspor\'da Hedef Avrupa Kupaları

Altepe, tecrübeli teknik adamı Bursaspor gibi güçlü ve seçkin bir kulüpte görev almasından dolayı kutladı.

16.02.2013 15:39

Bursa spor Teknik Direktörü Hikmet Kahraman´ı kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa´nın her yönüyle sporu destekleyen bir kent olduğunu vurgulayarak, Bursaspor´un her yıl Avrupa kupalarında oynaması gerektiğini söyledi.

Teknik Direktör Kahraman´ı Heykel´deki tarih başkanlık binasında kabul eden Başkan Altepe, tecrübeli teknik adamı Bursaspor gibi güçlü ve seçkin bir kulüpte görev almasından dolayı kutladı. Bursa´nın spor kültürü özellikle de futbol kültürü bulunan bir kent olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, "Bizim tek takımımız var: Bursaspor. Başka da takımımız yok. 3 milyonluk şehrin tüm dinamikleri, Bursaspor için kenetlenmiş durumda. Bu iyi değerlendirilirse, başarılar kolayca gelir" dedi.

Geçen sezon Ertuğrul Sağlam´la şampiyonluk yaşadıklarını hatırlatan Başkan Altepe, bundan sonra Bursaspor´un şampiyonluklara abone olmasını ya da en azından her yıl Avrupa kupalarına gitmesini arzuladıklarını ifade etti. Başarı için potansiyelin yeterli olduğunu, geçen 3 sezonda bunun emarelerini aldıklarını kaydeden Başkan Altepe, "Bursaspor´un kesinlikle Avrupa takımı olması gerekiyor. İyi bir toparlanmayla, bu sezon Avrupa kupalarında oynarız. Güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum. Bursaspor´un Avrupa takımı olma yolunda gelişmeler kaydedeceğine, sizinle birlikte önemli adımlar atacağına inanıyorum" diye konuştu.

Bursa ve Bursaspor´un Hikmet Kahraman için, Hikmet Kahraman´ın da Bursaspor için bir şans olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, "Bursaspor, ligdeki en avantajlı kulüplerden birisi. Arkasında büyük bir güç, büyük bir enerji var. Bunun için biz Büyükşehir Belediyesi olarak başta alt yapı olmak üzere üzerimize düşenleri yerine getiriyoruz. İnşallah tüm bu doneleri en iyi şekilde kullanırız. Çalıştığınız kulüpler bazında başarılısınız ve inandığınızı yapma konusunda azimlisiniz. Bursaspor da iyi bir çalışma alanı. Sizin için de aileniz için de Bursamız için de hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Kahraman ise, son 4 yıla bakıldığında, Bursaspor´un Avrupa kupalarında boy gösteren büyük bir kulüp olduğunun görüleceğini kaydetti. Ekip olarak görev bilinci taşıdıklarını ifade eden Kahraman, "Şu anda tek düşündüğümüz şey, yarın oynayacağımız Elazığ maçıdır. Elazığ maçından sonra inşallah maç maç kazanarak, Avrupa kupalarında yer alacağız. Her şeye açık olan bir ligde mücadele ediyoruz ve tüm imkanları değerlendirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Başkan Altepe, ziyaretinin anısına Teknik Direktör Hikmet Kahraman´a Bursa bıçağı hediye etti. Hikmet Kahraman da Recep Altepe´ye üzerinde isminin yazdığı 16 numaralı Bursaspor forması takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Hedef Avrupa Kupaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement