Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: İstikrarın Olmadığı Yerde Başarı Olmaz - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: İstikrarın Olmadığı Yerde Başarı Olmaz

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: İstikrarın Olmadığı Yerde Başarı Olmaz

Bursaspor'un, sahasında Antalyaspor yenilgisini İstanbul deplasmanında Kasımpaşa'yı 1-0 yenerek telafi etmesi, yönetim ve teknik kadroyu sevindirdi.

25.10.2015 10:15

Bursaspor'un, sahasında Antalyaspor yenilgisini İstanbul deplasmanında Kasımpaşa'yı 1-0 yenerek telafi etmesi, yönetim ve teknik kadroyu sevindirdi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, seyircinin tepkilerini sürdürmesine dikkat çekerek, "İstikrarın olmadığı yerde başarı olmaz" dedi.

Maçtan sonra açıklama yapan Başkan Bölükbaşı, "Yeni takımız, biraz sabır etmemiz lazım diye sürekli söylüyoruz. Yeni yeni bir araya geliyorlar. Haftalar geçtikçe bu takım daha da iyi olacak. 27 tane futbolcumuz var. Hepsinden yararlanmak istiyoruz. Sabır gösterip birlik, beraberlik içerisinde olursak bana iyi noktalara geliriz. Ben Bursaspor'un bundan sonra böyle alt sıralarda olacağını düşünmüyorum. Ben başkanım ama Bursaspor'un da iyi bir taraftarıyım" dedi.

FUTBOLCULARA TEPKİ OLMAMALI

Başkan Bölükbaşı şunları söyledi:

"Taraftarlarımız futbolculara bağırmamaları lazım. 'Yönetim istifa, Ertuğrul istifa' denmemeli. İstikrarın olmadığı yerde başarı olmaz. Biz istifa ederiz ne olacak? Hocayı da değiştiririz daha mı iyi olacak? Gelecek hoca şehri tanıyacak, futbolcuları tanıyacak. Gene 3-4 hafta geçecek. Yönetim de gitsin. Onların hoşgörüsüne ve sabrına sığınıyoruz. Bugün bu galibiyetin tadını çıkartsınlar. Bu galibiyeti her ne kadar 'istifa' diye bağırsalar da bu yağmurda soğukta destekleyen taraftarlara hediye ediyorum. Bunun tadını çıkartalım, üç gün sonra maçımız var. Hep birlikte olalım. Daha güzel şeyler olacak." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: İstikrarın Olmadığı Yerde Başarı Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement