Bursaspor Ailesi Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Ailesi Bayramlaştı

Bursaspor Ailesi Bayramlaştı

Bursaspor'da geleneksel bayramlaşma töreni bugün Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

26.09.2015 18:34

Bursa spor'da geleneksel bayramlaşma töreni bugün Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine Yönetim Kurulu, Divan Başkanlık Kurulu, Onursal Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya futbol A Takım Teknik heyeti ve futbolcular, basketbol A takım teknik heyet ve basketbolcular, voleybol A takım teknik heyet ve voleybolcular, amatör şubelerde bulunan sporcular, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdulkadir Karlık ve Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Adil Kayaoğlu ve kulüp personeli katıldı.

Başkan Recep Bölükbaşı yaptığı konuşmada tüm islam aleminin ve Bursaspor camiasının Kurban Bayramı'nı tebrik etti ve hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Bölükbaşı şu konuşmayı yaptı:

"Her yıl olduğu gibi bayram gününde Özlüce Tesisler'nde toplandık. Öncelikle tüm islam aleminin ve Bursaspor camiasının bayramını kutluyorum. Biz çok büyük aileyiz. Bursaspor çok büyüdü. İnşallah çok daha fazla büyüyeceğiz ve başarılar elde edeceğiz. Bildiğiniz üzere futbolda sezon başlangıcı oldu ve maalesef iyi oynamamıza rağmen bazı sıkıntılar nedeniyle 3 puanda kaldık. Başta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam olmak üzere teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bunun altından kalkacaklarına inanıyorum. Biz spor kulübüyüz. Bugün geçmişte olmayan basketbolcularımız, voleybolcularımız ve amatör sporcularımız ile birlikteyiz. Amatör branşlarda 700'ü aşkın, futbolda ise 250 sporcumuz mevcut. Personelimiz ile birlikte çok büyük bir aile olduğumuzu görüyoruz. Bugün bizlerle olan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki önce Türkiye daha sonra Avrupa'da gücümüzü göstereceğiz" dedi.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ise yaptığı açıklamada bayramın Bursaspor ailesi için birçok güzelliğin başlamasına vesile olmasını diledi.

Tüm islam aleminin ve Bursasporluların bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Ertuğrul Hoca, "Öncelikle çok mutluyum. Başkanımızın da dediği gibi Bursaspor çok büyük bir aile oldu. Bayramlarda yanımızda diğer antrenörler ve sporcular ile bir aradayız. Bursasporluyum diyen herkesin kalbinin burada olduğunu biliyorum. Şansız bir dönem geçirdik. İnşallah bayramın ertesi günü Eskişehirspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak 2.bayramı hep birlikte yaşar ve inanıyorum ki daha sonra çıkışımız devam edecektir. Sezonları henüz başlamamış olan tüm Bursasporlu sporcularımıza müsabakalarda sonsuz başarılar diliyorum" dedi.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız İdris Sevinç ise, "Hepimiz burada bir amaç için bulunmaktayız. Bizim ortak paydamız Bursaspor'umuz. Bu sıkıntılar günler geçecek ve inşallah hepimizin arzu ettiği şekilde Bursaspor'umuz yoluna devam edecektir. Tüm Bursasporlulardan biraz daha sabırlı ve aklı selim düşünüp taşın altına ellerini koymalarını bekliyoruz. Herkese nice sağlıklı, başarılı, huzur dolu bayramlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Ailesi Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement