Bursa Vaatlerin Yerine Getirilmediğini Belirten Köylüler CHP'ye Geçti - Son Dakika
Güncel

Bursa Vaatlerin Yerine Getirilmediğini Belirten Köylüler CHP'ye Geçti

Bursa Vaatlerin Yerine Getirilmediğini Belirten Köylüler CHP\'ye Geçti

CHP İl Başkanı Metin Çelik, 2011 genel seçimlerinde 600 seçmeni olan köyden partisine 17 oy çıktığını, iktidar partisinin yörede sosyal ve ekonomik anlamda hiçbir soruna çözüm üretmediğini savundu.11 yılda neyiniz değişti Göletiniz mi, yollarınız...

12.08.2013 17:27

Chp İl Başkanı Metin Çelik, 2011 genel seçimlerinde 600 seçmeni olan köyden partisine 17 oy çıktığını, iktidar partisinin yörede sosyal ve ekonomik anlamda hiçbir soruna çözüm üretmediğini savundu. Eleştirilerini sürdüren Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü

11 yılda neyiniz değişti Göletiniz mi, yollarınız mı yapıldı Bakın Başköy'e, bakın Kozağacı'na. Sorunlar diz boyu, çözüm yok. 7 ay sonra önünüze sandık gelecek. Sizlere reva görülenlerin hesabını sormayacak mısınız Milletin iradesini sandıkta yansıtın. CHP'yi iktidara taşıyın.

Çelik, bir gecede apar topar çıkarılan Büyükşehir Yasası hakkında da köylülere bilgi verdi. Fadıllılar Köyü'nde oturanların 1 gecede 'Şehirli' olduklarını söyleyen Çelik, yeni uygulama ile 29 kalemde vergi alınacağını, köylerin tüzel kişiliğinde olan meraların büyükşehir belediyelerine devredileceğini anlattı. Köylülerin tek kelime söz hakkı olmadan ellerinden alınan meraların rant alanına dönüşebileceğini ifade eden Çelik, Bu yaşananlar karşısında ses çıkarmadan oturacak mısınız Seçim döneminde vaatlere kanacak mısınız dedi.

SANDIKTA SORACAĞIZ

CHP rozetini takan köylüler de 11 yıldan bu yana boş sözlerle aldatıldıklarını, bugüne kadar köylerine çakılan tek çivin dahi olmadığını savundu. 'Gölet yapılacak' diye açılan göstermelik çukurun yıllardır olduğu gibi durduğunu vurgulayan köylüler, yolların toz toprak olmaması nedeniyle kiraz ağaçlarının kuruduğunu anlattı. Köylüler, söz verilip de bugüne kadar göletimizi de yapılmayanların hesabını sandıkta soracaklarını, bundan sonra boş vaatlere kanmayacaklarını bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Vaatlerin Yerine Getirilmediğini Belirten Köylüler CHP'ye Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement