Bursa Otomobil, Kaldırımdaki Yayaya Çarparak Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Bursa Otomobil, Kaldırımdaki Yayaya Çarparak Ölümüne Neden Oldu

Otomobil, kaldırımdaki yayaya çarparak ölümüne neden oldu (GÖRÜNTÜLÜ HABER)Mehmet BULDU/İZNİK(Bursa), (DHA)- BURSA'nın İznik İlçesi'nde, bisikletinden inerek yolun karşısına geçmek için kaldırımda bekleyen 60 yaşındaki Zekeriya Cengiz, hızla gelen otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

01.09.2017 15:52

Otomobil, kaldırımdaki yayaya çarparak ölümüne neden oldu (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Mehmet BULDU/İZNİK(Bursa), (DHA)- BURSA'nın İznik İlçesi'nde, bisikletinden inerek yolun karşısına geçmek için kaldırımda bekleyen 60 yaşındaki Zekeriya Cengiz, hızla gelen otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsünün tutuklandığı kaza anı güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi.

Kaza, dün İznik'in İstanbul Kapı Mevkii'nde meydana geldi. Bayram alışverişi için çarşıya çıkan Zekeriya Cengiz, bisikletinden inerek yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada 36 yaşındaki Ahmet Öztürk yönetimindeki 16 FDU 26 plakalı otomobil, hızla gelerek bisikletiyle bekleyen Zekeriya Cengiz'e çarptı. Kazada ağır biçimde yaralanan Cengiz, kaldırıldığı İznik Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Bu sabah mahkemeye çıkarılan otomobil sürücüsü Ahmet Öztürk tutuklandı. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

(Tür: Yurt)

Bursa Otomobil, Kaldırımdaki Yayaya Çarparak Ölümüne Neden Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Otomobil, Kaldırımdaki Yayaya Çarparak Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement