Bursa - Inegölspor'da Taşkın Güngör Dönemi - Son Dakika
Güncel

Bursa - Inegölspor'da Taşkın Güngör Dönemi

Inegölspor'da Taşkın Güngör DönemiSPOR Toto 2'nci Lig takımı İnegölspor Teknik Direktör Taşkın Güngör ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

30.05.2017 04:02

Inegölspor'da Taşkın Güngör Dönemi

SPOR Toto 2'nci Lig takımı İnegölspor Teknik Direktör Taşkın Güngör ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İnegölspor kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Cebrail Kemer, "İnegölspor'un efsane hocası tekrar kulübüne geri döndü. Başarılı olacağına inanıyorum. Belli bir proje kapsamında takımı oluşturacağız. Taraftarlarımıza sesleniyorum. Hiç merak etmesinler. Sabırlı olsunlar. Başarı gelecektir ama sabır şart" dedi.

GÜZEL GÜNLER GÖRÜRÜZ

Teknik Direktör Taşkın Güngör ise, "Öncelikle yönetim kurulumuza ve sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Tekrar bu göreve bizi layık gördüler. Başkanımızın anlattığı genel hatlarıyla felsefemizi,

misyonumuzu paylaşarak bu işe başlıyoruz. Başkanın dediği gibi güzel oyun, herkesin keyif aldığı oyun bizim birinci amacımızdır. Bundan dönüşümüz yok. Bu doğrultuda da kadromuzu oluşturacağız. Takım birlikteliğimize katlı sağlayabilecek arkadaşlarla mutlak suretle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

12 SAAT SONRA SÖZLEŞMESİ FESH EDİLDİ

Spor Toto 2'nci Lig takımı İnegölspor'da saat 13.00'da 2 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Taşkın Güngör'ün kontratı, imzadan 12 saat sonra yönetim tarafından feshedildi. Cebrail Kemer Başkanlığındaki İnegölspor yönetiminin bir saat süren toplantıda çıkan karara göre Taşkın Güngör'ün sözleşmesi tek taraflı sonlandırıldı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, İnegölspor yönetim kurulumuzun aldığı karar gereği sözleşme imzaladığımız teknik direktör Taşkın Güngör'ün sözleşmesi fesih edilmiştir. denildi.

Güngör, takımın başında antrenmana bile çıkamadan İnegöl'den ayrıldı.

Bursa - Inegölspor\'da Taşkın Güngör Dönemi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Inegölspor'da Taşkın Güngör Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement