Bursa'dan Otomobil Çaldı, Adana'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bursa'dan Otomobil Çaldı, Adana'da Yakalandı

Bursa\'dan Otomobil Çaldı, Adana\'da Yakalandı

Bursa'dan çaldığı otomobille Adana'da görülen 20 yaşındaki İ.A.'u polis, saklandığı mısır tarlasında yakaladı.

31.08.2013 15:45  Güncelleme: 12:03

Avusturya'da yaşayan Hüseyin Pelte, tatil için memleketi Bursa'ya geldi. 29 Ağustos'ta zeytinliğine giden Hüseyin Pelte, S 492 MU plakalı otomobilini yol kenarına park etti. Bir süre zeytinlikte çalışan Hüseyin Pelte, işini bitirip zeytinlikten çıktığında, kontağı üzerinde bıraktığı otomobilin çalındığını ve yerine bir motosikletin bırakıldığını gördü.

Hüseyin Pelte'nin şikayeti üzerine araştırma başlatan polis, çalınan otomobilin yerine bırakılan motosikletin İznik'te gasp edildiği belirlendi. Otomobilin bulunması için çalışma başlatan polis, aracın Adana'ya giriş yaptığını saptadı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kısa süreli araştırma sonunda otomobili kentin Yakapınar Mahallesi'nde oturan İ.A. tarafından çalındığını belirledi. Evine baskın yapılan İ.A., polisleri görünce yarı çıplak ve ayağındaki terlikle pencereden atlayıp kaçtı. Polis yaklaşık 2 saatlik arama sonunda, İ.A.'u evin yakınındaki mısır tarlasında yakaladı.

Motosiklet gaspı ve otomobil hırsızlığı suçlamasıyla gözaltına alınan İ.A. ifadesinde, çaldığı otomobille Şanlıurfa'ya gitmeyi planladığını söyledi. İ.A., "Otomobilin deposu doluydu. Cebimde de biraz para vardı, onunla Adana'ya kadar geldim. Adana'da yakıt bitti, para almak için eve gittim, ekipler gelince kaçamadım" diye ifade verdi. İ.A., sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'dan Otomobil Çaldı, Adana'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement