Bursa'da Sivil Toplum Kuruluşları Teröre Tepki İçin Yürüdü (2) - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Sivil Toplum Kuruluşları Teröre Tepki İçin Yürüdü (2)

Bursa\'da Sivil Toplum Kuruluşları Teröre Tepki İçin Yürüdü (2)

Terörü AKŞAMDA PROTESTO ETTİLER Ankara'da, 97 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıyı protesto etmek için Bursa'da bugün öğle saatlerinde yürüyüş düzenleyen, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) üyeleri akşam da Setbaşı Köprüsü'nde toplanıp, Atatürk Heykeli'ne kadar yürüdü.

12.10.2015 20:32

Terörü AKŞAMDA PROTESTO ETTİLER

Ankara'da, 97 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıyı protesto etmek için Bursa'da bugün öğle saatlerinde yürüyüş düzenleyen, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) üyeleri akşam da Setbaşı Köprüsü'nde toplanıp, Atatürk Heykeli'ne kadar yürüdü. "Barış için gittik katledildik, hesabını soracağız" pankartı açan kalabalık, "Gün gelecek devran dönecek, AKP halka hesap verecek", "Ya hep beraber ya hiç birimiz" sloganı attılar.

HDP Bursa Milletvekili Asiye Kolçak'ın da katıldığı protesto yürüyüşünde konuşan DİSK Güney Marmara Bölge Temsilcisi Ayhan Ekinci, "Yıllardan beri sivil vatandaşlarımız ve yurtttaşlarımızı şehit veriyoruz. Bizler, terörle katledilenlerin faillerinin bulunup adalete teslim edilmesini isterken, henüz acıları dinmeden daha kanları kurumadan şimdi adı 'Barış ve Kardeşlik' olan mitingde göz göre göre insanlarımız param parça edildi" dedi.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı yürüyüş, basın açıklamasının ardından olaysız  şekilde sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Sivil Toplum Kuruluşları Teröre Tepki İçin Yürüdü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement