Bursa'da Ölen İki Üniversiteli Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Ölen İki Üniversiteli Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bursa\'da Ölen İki Üniversiteli Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bursa'da ölen iki üniversiteli son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da, kullandığı uyuşturucu haptan öldüğü iddia edilen Uludağ Üniversitesi öğrencilerinden 23 yaşındaki Göksel Karabulut ile 24 yaşındaki İsmail Erduman, memleketi Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlandı.

12.05.2015 23:35

Bursa'da ölen iki üniversiteli son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'da, kullandığı uyuşturucu haptan öldüğü iddia edilen Uludağ Üniversitesi öğrencilerinden 23 yaşındaki Göksel Karabulut ile 24 yaşındaki İsmail Erduman, memleketi Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri Göksel Karabulut ile İsmail Erduman, dün gece, üniversite yerleşkesine yakın merkez Nilüfer İlçesi Dumlupınar Mahallesi'ndeki aynı üniversitede okudukları arkadaşları K.K. ile M.Y.'nin evine gitti. Burada birer uyuşturucu hap aldıkları iddia edilen 4 genç, birer saat sonra fenalaştı. Ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan gençlerden Göksel Karabulut ile İsmail Erduman kurtarılamadı. Hastanede tedavisi devam eden 2 gencin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na yapılan otopsi sonrası Göksel Karabulut ile İsmail Erduman'ın cenazaleri, ailelerine teslim edildi. Balıkesirli iki gençten Karabulut'un cenazesi kent merkezine, Erduman'ın naaşı ise İvrindi ilçesine götürüldü. Göksel Karabulut, bugün ikindide Zağnospaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Çınarlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Karabulut ailesi ve yakınlarının yası sıra ölen gencin çok sayıda üniversiteli arkadaşı da katıldı. Büyük acı yaşayan baba Ali Karabulut, taziyeleri kabul etti. İsmail Erduman'ın cenazesi ise İvrindi'nin Gökçeyazı Mahallesi'nde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Ölen İki Üniversiteli Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement