Bursa'da Kadın Doktora Dayak Güvenlik Kamerasında (1) - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Kadın Doktora Dayak Güvenlik Kamerasında (1)

Bursa\'da Kadın Doktora Dayak Güvenlik Kamerasında (1)

BURSA'da 4 yaşındaki çocukları Yağmur D.'i muayene eden Dr. İlknur Çelik, yanlış barkodu reçeteye yapıştırdığı gerekçesiyle hasta yakınlarının saldırısına uğradı.

06.06.2017 16:07

BURSA'da 4 yaşındaki çocukları Yağmur D.'i muayene eden Dr. İlknur Çelik, yanlış barkodu reçeteye yapıştırdığı gerekçesiyle hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Dudağı patlayan ve vücudunun bazı yerlerine darp alan Çelik 10 gün iş göremez raporu aldı. Doktora saldıran Tahsin D. tutuklandı. Saldırı anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kestel İlçesi'nde 3 yıldan ba yana semt polikliniği acil servisinde görev yapan Dr. İlknur Çelik'e çocuğu Yağmur'u muayeneye getiren Bedriye D. reçeteye yanlış barkod yapıştırdığı gerekçesiyle Dr. Çelik ile tartıştı. Hastanedeki güvenlik görevlileri araya girince Bedriye D. çocuğunu alarak eve gitti. Ancak 2 saat sonra eşi Tahsin D. ve bir yakınıyla hastaneye gelen Bedriye D., Dr. Çelik ile tartıştı. Tartışma sırasında 2'si kadın 3 kişi Çelik'i dövmeye başladı, Olaylar hastanenin güvenlik kamerası ile kaydedildi.

"ÇÖZÜLEBİLECEĞİNİ SÖYLEDİM ANCAK…"

Hasta yakınlarının kendilerine yanlış barkod sebebiyle saldırdıklarını söyleyen Drr İlknur Çelik, şöyle konuştu:

"Kendilerine bu durumun düzeltilebileceğini söyledim ancak bağırmaya devam ettiler. Daha sonra bana saldırmaya başladılar. Güvenlik görevlisi gelerek araya girmeye çalıştı. Ancak 2 si kadın 3 kişi bana saldırmaya devam etti, Şu anda yaşadığım için mutluyum. Olayın hastane koridorunda olması mucize. Çünkü bu olay odada olsaydı şu anda yaşamıyor olabilirdim."

TUTUKLANDI

Hastanede kendisine saldıranlardan şikayetçi olduğunu söyleyen Dr. Çelik, "Ben Bedriye D.'den 'den şikayetçi olmadım. Ancak eşinden şikayetçi oldum. O da tutuklanmış" dedi.

"ANNEDEN DE ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ"

Dr. Çelik'in her ne kadar kendisine saldıran Bedriye D.'den şikayetçi olmadığını söylese de kendilerinin şikayetçi olacağını söyleyen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Rüstem Aşkın, "Bedriye Demir de doktorumuza saldırmıştır. Sayın Çelik şikayetçi değilse bile biz şikayetçi olacağız" dedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Kadın Doktora Dayak Güvenlik Kamerasında (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement