Bursa'da Acemi Kasaplar Hastanelere Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Acemi Kasaplar Hastanelere Akın Etti

Bursa\'da Acemi Kasaplar Hastanelere Akın Etti

Bursa’da kurbanını keserken yaralanan acemi kasaplar, hastanelere akın etti.

04.10.2014 12:20

Bursa'da kurbanını keserken yaralanan acemi kasaplar, hastanelere akın etti. Acemi bir kasap kurbanlık keserken arkadaşını elini keserken, bir kişi de kurbanlık danasının altında kalarak ayağını kırdı.

Tüm yurtta olduğu gibi Bursa'da da hastaneler, bayramın ilk günü acemi kasapların akınına uğradı. Hayvanını kurban etmeye çalışırken elini ya da bacağını kesen ya da hayvanın tekme ve süsmesiyle yaralananlar hastanelere koştu. Durumu ağır olanlar ambulanslarla, hafif yaralılar ise kendi özel araçlarıyla hastanelere geldi.

KURBANLIK DANASI, AYAĞINI KIRDI

Kesmeye çalıştığı büyükbaş hayvanı yatırmak isterken, hayvanın ayağına bastığı Bilal Özer'in ayağı kırıldı. Tekerlekli sandalye ile taburcu edilen Özer, kurbanın azizliğine uğradığını anlatarak, "Ayağım alçıya alındı" diye konuştu.

Doğanköy'de kendi kurbanını keserken yaralanan Ahmet Tarkıran, ise yanlışlıkla kestiği eline dikiş atıldığını anlattı.

ACEMİ KASAP, BU KEZ ARKADAŞINI KESTİ

Hayvanı tuttuğu sırada, acemi kasap arkadaşının yanlışlıkla elini kestiğini söyleyen başka bir kişinin ise tedavisinin ardından hastaneyi motosikletiyle terk etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Hastaneye bir yakını ile birlikte gelen Alaattin Aydın ise kurbanı kesmeye çalışırken kestiği eline 5 dikiş atıldığını söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Acemi Kasaplar Hastanelere Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement