Bursa CHP'ye Küfürlü Paylaşımda Bulunan Öğretmene Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Bursa CHP'ye Küfürlü Paylaşımda Bulunan Öğretmene Suç Duyurusu

Bursa'da, sosyal paylaşım hesabından bir kullanıcı ile girdiği tartışmada CHP ile ilgili küfür ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla açılan soruşturma sonucu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açığa alınan Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmen M.E.

09.06.2017 17:47

Bursa'da, sosyal paylaşım hesabından bir kullanıcı ile girdiği tartışmada CHP ile ilgili küfür ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla açılan soruşturma sonucu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açığa alınan Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmen M.E. hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.

Demirtaşpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmen olan M.E.'nin sosyal medya hesabından bir kullanıcı ile girdiği tartışmada CHP ile ilgili küfür ve hakarette bulunduğu iddiası üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü'nce soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında açığa alınan Tesisat ve İklimlendirme Teknolojisi öğretmeni olan M.E., hakkında CHP Bursa İl Başkanlığı, Bursa Adliyesi'nde suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu öncesi basın açıklamasına CHP Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhan Sarıbal ve çok sayıda partili katıldı. Açıklama yapan Nurhayat Altaca Kayışoğlu, "Biz burada, kendisine öğretmen bile diyemeyeceğimiz bir kişi için toplandık. Özellikle CHP'li kadınlarımıza ve partimize sosyal medyadan yapılan bu küfürler sadece bize değil, yüzyıllardır birikmiş bütün değerlerimize, milli ve manevi değerlerimize edilen küfürlerdir. Kendisi açığa alındı ama bu yetmez. Bu hakaretler ve küfürler yanına kalmayacak ve suçunu çekecek. Bizde hak ettiği cezayı alana kadar alana kadar bu davanın takipçisi olacağız." diye konuştu.

Bursa CHP\'ye Küfürlü Paylaşımda Bulunan Öğretmene Suç Duyurusu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa CHP'ye Küfürlü Paylaşımda Bulunan Öğretmene Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement