Bursa - Ankara'da Ölen 102 Kişi Patlamaların Yaşandığı Saatte Karanfil ile Anıldılar - Son Dakika
Güncel

Bursa - Ankara'da Ölen 102 Kişi Patlamaların Yaşandığı Saatte Karanfil ile Anıldılar

Bursa - Ankara\'da Ölen 102 Kişi Patlamaların Yaşandığı Saatte Karanfil ile Anıldılar

Ankara'da ölen 102 kişi patlamaların yaşandığı saatte karanfil ile anıldılar Ankara Tren Garı'nda geçtiğimiz hafta cumartesi günü meydana gelen ve 102 kişinin ölüdğü patlamanın ardından Bursa'da bugün, saldırının gerçekleştiği saatte, sessiz ve karanfilli eylem düzenlendi.

17.10.2015 12:18

Ankara'da ölen 102 kişi patlamaların yaşandığı saatte karanfil ile anıldılar

Ankara Tren Garı'nda geçtiğimiz hafta cumartesi günü meydana gelen ve 102 kişinin ölüdğü patlamanın ardından Bursa'da bugün, saldırının gerçekleştiği saatte, sessiz ve karanfilli eylem düzenlendi.

Bursa'da, Akademik Odalar Birliği, DİSK, KESK, Türk Tabipler Birliği ve TMMOB öncülüğünde düzenlenen sessiz eylemde, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara Tren Garın'daki bombalı saldırılarda hayatını kaybeden 102 kişi için saldırının gerçekleştiği 10.04'te sessiz karanfil bırakma eyleme yapıldı. Merkez Nilüfer İlçesi'ndeki Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi'ndeki törene, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Nurhayat Kayışoğlu ile HDP Bursa Milletvekili Asiye Kolçak ve HDP Bursa İl Eş Başkanı Yüksel Akgün'de katıldı. Eyleme katılan yaklaşık 50 kişi 'Emek, Barış, Demokrasi Mitingi 10 Ekim'de Ankara'daö yazılı pankart önüne patlamanın gerçekleştiği dakikada karanfil bıraktı. Karanfil bırakan vatandaşlar daha sonra 5 dakika boyunca sessiz kalarak terörü protesto etti.

Akademik Odalar Birliği önüne toplanan vatandaşlar eylemlerinin ardından dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Ankara'da Ölen 102 Kişi Patlamaların Yaşandığı Saatte Karanfil ile Anıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement