Burhan Kuzu, "Fasulye pahalıysa yemeyin" diyen Seray Sever'e sahip çıktı - Son Dakika
Güncel

Burhan Kuzu, "Fasulye pahalıysa yemeyin" diyen Seray Sever'e sahip çıktı

Sunucusu olduğu TV programında, "Fasulye pahalıysa yemeyin, daha ucuz bir şey yiyin" sözleriyle tepki çeken Seray Sever'e Burhan Kuzu sahip çıktı. Kuzu, "Değerli sanatçı Seray Sever'e linç kampanyası başlatıldı. Bir sanatçının ifade özgürlüğü yok mu? dedi.

28.07.2019 12:59  Güncelleme: 13:21

TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Yazın Konuşalım programında oyuncu ve sunucu Seray Sever insanları aza şükretmeyi bilmemekle suçlamış ve "Fasulye pahalıysa yemeyin kardeşim, daha ucuz bir şey yiyin!" demişti. Tepki çeken bu açıklamanın ardından Seray Sever'e Burhan Kuzu sahip çıktı. Kuzu Twitter'dan yaptığı paylaşımda,"Değerli sanatçı Seray Sever'e linç kampanyası başlatıldı. Bir sanatçının ifade özgürlüğü yok mu? ifadelerini kullandı.

"İNSANLARIN YANINDA BOMBALAR PATLAMIYOR"

Hakan Hatipoğlu 'İnsanların hayatları zor; ekonomik problem çeken var nasıl gülsün bu insan' deyince Sever şunları söyledi: "Şöyle gülsün bu insan; en azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor. Yanında insanlar ölmüyor. Vatanındasın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım... En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın; millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı; üretirsin kardeşim!

Burhan Kuzu,

"FASULYE PAHALIYSA YEMEYECEKSİN"

Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin..." Sever'in bu sözleri üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Hatipoğlu bile ne diyeceğini bilemedi.

BURHAN KUZU: BİR SANATÇININ İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ YOK MU?

Sözleriyle tepki toplayan Sever'e Burhan Kuzu sahip çıktı. Kuzu, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Değerli sanatçı Seray Sever'e linç kampanyası başlatıldı. Bir sanatçının ifade özgürlüğü yok mu? Hoşunuza giden şeyler söyleyince kahraman olacak, hoşunuza gitmeyen şeyler söylediğinde ise hakaret edeceksiniz. Böyle demokratlık ve bağnazlık olur mu? Çok yazık;tam bir yobazlık!!!" dedi.

Kuzu'nun Twitter paylaşımı şöyle;

Burhan Kuzu,
Burhan Kuzu, "Fasulye pahalıysa yemeyin" diyen Seray Sever\'e sahip çıktı

Son Dakika Güncel Burhan Kuzu, 'Fasulye pahalıysa yemeyin' diyen Seray Sever'e sahip çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Figen: Milletle alay ediyolar.. Allah tez zamanda bin türlü belanızı verir inşallah... 25 3 Yanıtla
  • Ali: işinize geldimi özgürlüğü, işinize gelmedimi hakaret 25 1 Yanıtla
  • Nisanda erken seçim var: 2002 de Ekonomik krizle geldiler 2020 de ekonomik krizle gidecekler 18 5 Yanıtla
  • Ender: Doğru demiş. Karaborsacıların eline düşmektense yenmek iyi. Suni fiyat artışlarına tepki vermek yerinde olur 5 16 Yanıtla
    Feryal : Tepki verice fiyatmi düsücek saniyorsun,,, yaniliyorsun 7 1 TUNÇ06: DEVELET DENETLESİN YA...YEMESEN HASTALANIRSIN ZAYIF DÜŞERSİN ..HERŞEY ÇOK PAHALI KESİNLİKE... 0 0
  • İBRAHİM: YAZIK BU ÜLKEYE Kİ SİZİN GİBİ SİYASETCİLERE SİYASET YAPDIRIYP 15 3 Yanıtla
  • Siyasal islamci: Bunlar artık o kadar yuzsuzlestiki gören ülkede herkes ejder meyvesi yiyor zanneder hersey ateş pahasi olmuş hicbiseye güç yetmiyor ev alsan alamazsın krediler belli araba alsan kez durum belli millet borçlarla 13 5 Yanıtla
  • Bu hale geldi : Aynen ucu onlara dokunuyor allah bunlarin belasını versin 14 1 Yanıtla
  • dogrulari soyleseydi: pahalilik var deseydi ayni vatandas bu kadina neler derdi siz tahmin edin. 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement