Burdur'un Yılmaz Vural'ı - Son Dakika
Güncel

Burdur'un Yılmaz Vural'ı

Burdur\'un Yılmaz Vural\'ı

Geçen Yıl Esnafspor'u çalıştıran, bu yıl ise Türk Telekomspor'da görev yapan 32 yaşındaki Serkan Çevik, 3 yıldır hocalık yapıyor.

03.12.2013 14:35

Geçen Yıl Esnafspor'u çalıştıran, bu yıl ise Türk Telekomspor'da görev yapan 32 yaşındaki Serkan Çevik, 3 yıldır hocalık yapıyor. Teknik direktör Yılmaz Vural gibi saha kenarındaki hareketleriyle dikkat çeken Çevik, maç süresince kulübede oturmuyor.

Yedek kulübesinde kendisine ayrılan bölgenin dışına çıkması nedeniyle zaman zaman saha komiseri tarafından uyarılan Çevik, hakemlerin bazı pozisyonlarda takımı aleyhine verdiği karar sonrası da kendini tutamayarak saha içine de giriyor.

Arkadaşlarının kendisini Yılmaz Vural'a benzetmesinden gurur duyduğunu belirten Çevik, "Maç sırasında gözüm bir şey görmüyor. Hakemlerin hatalı kararlarında kendimi tutamıyorum" dedi. Çevik, takımının Tefennispor'la oynadığı maç sırasında da hakem Bülent Uzdil'in verdiği kararlara sürekli tepki gösterdi. Çevik maç sonunda da hakem Uzdil'e tepkisini sürdürdü. Türk Telekomspor Burdur 1'nci Amatör Küme'de 10 puanla 5'nci sırada yer alıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'un Yılmaz Vural'ı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement