Burdur'da '15 Temmuz ve Yeni Anayasa' Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Burdur'da '15 Temmuz ve Yeni Anayasa' Konulu Konferans Düzenlendi

Burdur\'da \'15 Temmuz ve Yeni Anayasa\' Konulu Konferans Düzenlendi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Burdur İl Temsilciliği tarafından organize edilen, Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün konuşmacı olarak katıldığı '15 Temmuz ve Yeni Anayasa' konulu konferans Öğretmenevinde düzenlendi.

26.11.2016 14:30

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Burdur İl Temsilciliği tarafından organize edilen, Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün konuşmacı olarak katıldığı '15 Temmuz ve Yeni Anayasa' konulu konferans Öğretmenevinde düzenlendi. Programa Vali Şerif Yılmaz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve TÜGVA üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kuran okunurken, TÜGVA'nın hazırladığı 15 Temmuz konulu video gösterimi yapıldı. Daha sonra kürsüye çıkan Metin Külünk, "15 Temmuz bir darbe değil, FETÖ tarafından yapılmaya çalışılan hain bir işgal girişimidir. Üst akla hizmet eden bu örgüt başarılı olsaydı, ülkemizi manda yönetimine teslim edecekti. Çanakkale'de yapamadıklarını 15 Temmuz'da yapmaya çalıştılar ancak bu milletin Çanakkale ruhunun devam ettiğini anlayamadılar" dedi. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da '15 Temmuz ve Yeni Anayasa' Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement