Burası Somali Değil, İstanbul - Son Dakika
Güncel

Burası Somali Değil, İstanbul

Burası Somali Değil, İstanbul

Büyük bir insanlık dramının yaşandığı Somali'deki görüntüler İstanbul'da yaşanıyor.14 ve 5 yaşındaki 2 kardeş evlerinde yemek için çöpten ekmek, meyve ve sebze topluyor.

31.08.2012 05:52

Büyük bir insanlık dramının yaşandığı Somali'deki görüntüler İstanbul'da yaşanıyor. 14 ve 5 yaşındaki 2 kardeş evlerinde yemek için çöpten ekmek, meyve ve sebze topluyor.

Bakırköy ilçesinin İncirli Caddesi üzerinde 14 yaşındaki İbrahim ve 5 yaşındaki Polat Can kardeşlerin dramı yürek burktu.

Babaları plastik malzemeler toplayan. Anneleri ise ameliyat olan 4 çocuklu ailenin bireyleri olan İbrahim ve Polat, cadde üzerindeki çöp konteynırı ve çevresindeki çöpleri karıştırarak, atılmış ekmek ile meyve ve sebzeleri toplayarak evlerine götürdüler.

İbrahim Can, marketten atılan sebze ve meyveler ile ekmekleri çöpün içinden aldıklarını söyleyerek, "Eve götüreceğiz. Yiyoruz. Yıkayıp öyle yiyoruz. Paramız yok, alamıyoruz. Babam plastik topluyor, sakat. Annem ameliyatlı, 4.5 kilo kist çıkarttılar. Sefaköy-İnönü Mahallesinde oturuyoruz. 4 kardeşiz" dedi.

2 kardeş, çöpten topladıkları gıda ürünlerini alarak, gecenin karanlığında kayboldular. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Burası Somali Değil, İstanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement