Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Gazete BATEM'in 4. sayısı yayımlandı - Son Dakika
Güncel

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Gazete BATEM'in 4. sayısı yayımlandı

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Gazete BATEM\'in 4. sayısı yayımlandı

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Gazete BATEM'in 4. sayısı, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Kadir Ünal'ın genel yayın yönetmenliğinde yayımlandı. Gazetenin bu sayısında, okulda gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin yanı sıra matematik, fizik, kimya, edebiyat, tarih gibi derslerin insan hayatındaki rolünü içeren köşe yazıları yer aldı. Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, gazete ve dergilerle okuldaki anıların biriktirilmeye devam ettiğini ve emeği geçenlere teşekkür etti.

18.01.2024 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (BATEM) öğrencilerinin hazırladığı, Gazete BATEM'in 4'üncü sayısı yayımlandı.

Genel Yayın Yönetmenliğini Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Kadir Ünal'ın yaptığı gazetenin bu sayısında, okulda gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin yanı sıra matematik, fizik, kimya, edebiyat, tarih gibi derslerin insan hayatındaki rolünü içeren köşe yazıları yer aldı.

Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, okuldaki anıların gazete ve dergilerle biriktirilmeye devam edildiğini belirterek, emeği geçerlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Gazete BATEM'in 4. sayısı yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement