''Bugün Ne Giysem"in Ünlü Jürisi Tam Kadro Orion'daydı - Son Dakika
Güncel

''Bugün Ne Giysem"in Ünlü Jürisi Tam Kadro Orion'daydı

\'\'Bugün Ne Giysem"in Ünlü Jürisi Tam Kadro Orion\'daydı

Türkiye'nin en çok izlenen moda programı "Bugün Ne Giysem"in 3. sezonu Show TV'de başladı.

02.05.2013 17:06

Sürpriz yeniliklerle sezona merhaba diyen "Bugün Ne Giysem"in yeni sezon çekimleri için moda avcısı ünlü jüri ekibi Orion'a da geldi. 29 Nisan Pazartesi günü başlayan çekimler beş gün sürdü. Hakan Akkaya, İvana Sert, Uğurkan Erez, Çağla Şikel ve Özge Ulusoy beş gün boyunda Orion'da çekimler yaptılar. Bugün Ne Giysem'e yarışmacı olarak katılan bayanlarla yapılan çekimlere Orion ziyaretçileri de yoğun ilgi gösterdi.

29 Nisan Pazartesi günü Orion'a gelen Hakan Akkaya, Çağla Şikel ve Özge Ulusoy, yarışmacı adaylarıyla eleme çekimlerini gerçekleştirdiler. Farklı yaş gruplarından 50'ye yakın bayanın giyim tarzlarıyla jüriyi etkilemeye çalıştıkları çekimler etkinlik alanımızda gerçekleştirildi. Birbirinden şık kombinlerle jüri karşısında boy gösteren yarışmacılar, kendilerini izleyen ziyaretçilerimizden de beğeni topladılar. Oldukça keyifli ve eğlenceli geçen çekimler esnasında ziyaretçilerimizin ilgisine sıcaklıkla karşılık veren Hakan Akkaya, pek çok hayranıyla da fotoğraf çektirdi. Anneleriyle çekimleri izlemeye gelen minikler de zaman zaman çekime alınarak ünlü modacılarla ekranda yer alma fırsatı buldular. Sevimlilikleri ve güzellikleriyle jüri üyelerinin ve çekim ekibinin dikkatini çeken küçük izleyicilerimizin, yarışmacılardan geri kalmayan şıklıkları da dikkate değerdi.

Orion'da devam eden çekimler esnasında bir başka sürpriz de Uğurkan Erez'in backstage çekimlerinde Vize Belediye Başkanı'nın ziyareti oldu. Vize doğumlu olan Erez'i çekimlerde ziyarete gelen Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Erez'e ve ekibine Vize'nin sembolü olan ıhlamur ve ıhlamur balı hediye etti. Vize'nin Kale mahallesinde bir ilkokulun onarımını ve ek binasını yaptıran Uğurkan Erez'i ziyarete mahallenin muhtarı Adnan Gülaçar ve okul öğrencileri de geldi. Uğurkan Erez'in annesinin adını taşıyan Adalet Erez İlkokulu'nu temsilen gelen 10 öğrenci, çekimler sırasında ünlü modacıya çiçeklerle teşekkürlerini sundular.

Moda dünyasının en şık bayanlarından İvana Sert de Orion'daki alışveriş çekimlerinde bizimleydi. Orion mağazalarını dolaşarak alışveriş yapan müşterilerimizle sohbet eden İvana Sert, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen misafirlerimizi de kırmayarak bol bol fotoğraf çekildi. Güzelliği ve spor şıklığıyla herkesin beğenisini toplayan Sert, nezaketiyle de kendisini izleyen yüzlerce kişi tarafından takdir edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Bugün Ne Giysem'in Ünlü Jürisi Tam Kadro Orion'daydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement