Buffalo 66 Filmi - Son Dakika
Güncel

Buffalo 66 Filmi

Buffalo 66 Filmi

Buffalo 66 filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Buffalo 66 filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

09.07.2011 08:18

İşlemediği bir suç yüzünden beş yıl hapis yatan ve tüm gençlik duyguları ile hayattan bekledikleri alt üst olan Billy, serbest kalınca bir oyuna gelip Scott adlı atletin yarıştığı müsabakada bütün parasını kaybeder.

Hapse girmeden önce de pek uğramadığı ailesine yazdığı mektuplarda bahsettiği nişanlısı Wendy rolünü oynaması için Layla adlı dansçı bir kızı zorla kaçırır ve onu tehdit ederek ailesinin yanına götürüp nişanlı rolü oynamasını söyler. Her zaman olduğu gibi annesi ona pek ilgi göstermez ama babası sıcak davranır. Bu gelişmelerden hoşlanan Layla kaçırılmış bir kişi gibi değil de aileden bir kişi gibi davranmaktadır. Evden ayrılan gençler geceyi geçirmek üzere bir otele giderler ve Layla Billy'nin ertesi gün onu terk edeceğini bilerek onunla birlikte olur. Sabah Scott'ı bulacağı kulübe giden Billy onu sarhoş ve dövülmüş olarak acınacak bir halde görünce aklı başına gelir ve artık sadece Layla'nın kendisi için tek önemli şey olduğunu anlar.

Yönetmen: Vincent Gallo

Senaryo: Alison Bagnall, Vincent Gallo

Oyuncular: Rosanna Arquette, Mickey Rourke, Ben Gazzara, Christina Ricci, Vincent Gallo

Filmin Türü: Komedi, Drama,

Orijinal Adı: Buffalo 66

Yapımcı Firma: Cinépix Film Properties (CFP)

Yapım Yılı: 1998

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 110 dk.

Son Dakika Güncel Buffalo 66 Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement