Bucasporlu Ahmet'a Gaziantep'ten Talep - Son Dakika
Güncel

Bucasporlu Ahmet'a Gaziantep'ten Talep

Bucasporlu Ahmet\'a Gaziantep\'ten Talep

Spor Toto 2'nci Ligi Beyşaz Grup ekiplerinden Bucaspor'da geçen sezon başında profesyonel olan ve 30 lig maçında forma giyen orta saha oyuncusu Ahmet Tamet'in PTT 1'inci Ligi takımı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a transfer olması için temasların devam ettiği bildirildi.

08.07.2016 12:49

Spor Toto 2'nci Ligi Beyşaz Grup ekiplerinden Bucaspor'da geçen sezon başında profesyonel olan ve 30 lig maçında forma giyen orta saha oyuncusu Ahmet Tamet'in PTT 1'inci Ligi takımı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a transfer olması için temasların devam ettiği bildirildi.

Kulüüp Başkanı Çetin Kayışlı, 21 yaşındaki futbolcunun 2 sezonluğuna Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiralanması konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Takımının kadrosundaki genç futbolcular için pek çok kulüpten teklif aldıklarını dile getiren Başkan Kayışlı, "Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Elbette yeni teknik direktörümüzün de düşüncelerini alacağız" dedi.

Sarı lacivertli takımın bir diğer genç ismi stoper Adil Demirbağ'ı da üst liglerden çok sayıda takımın istediği öğrenildi.

FOOĞRAFLI - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucasporlu Ahmet'a Gaziantep'ten Talep - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement