Bucaspor İbrahim'e 800 Bin TL İstiyor - Son Dakika
Güncel

Bucaspor İbrahim'e 800 Bin TL İstiyor

Bucaspor İbrahim\'e 800 Bin TL İstiyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken sol kanat oyuncusu İbrahim Şirin için Bucaspor'un istediği rakam belli oldu.

11.05.2016 13:23

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken sol kanat oyuncusu İbrahim Şirin için Bucaspor'un istediği rakam belli oldu. Sarı lacivertli yönetimin, Süper Lig temsilcisi Medipol Başakşehir'in peşinde olduğu 20 yaşındaki futbolcunun bonservis bedelini 800 bin TL olarak belirlediği öğrenildi. İbrahim'in satışından gelecek parayla biraz olsun nefes almak isteyen yönetim, talipleri olan kaleci Mert'e de 700 bin TL değer biçti.

Başkan Çetin Kayışlı genç futbolculara üst liglerden pek çok kulüpten teklif geldiğini doğrulayarak, "Diğer gençlerimiz Adil ve Barış'ı da takip edenler var. Bucaspor için ne doğruysa onu yaparız" diye konuştu.

Öte yandan Bucaspor ile sözleşme yenilemek istemeyen Mehmet İncebacak'ın, Bucaspor altyapısında birlikte çalıştığı Altınordu teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile görüştüğü iddia edildi. Mehmet'in yeni sezonda Altınordu'da oynamak istediği ifade edildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor İbrahim'e 800 Bin TL İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement