Bucaspor'da Emre Özkan Belirsiz - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Emre Özkan Belirsiz

Bucaspor\'da Emre Özkan Belirsiz

SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'da alacaklarını tahsil etmek için kulübe ihtarname gönderen sol bek Emre Özkan'ın durumu belirsizliğini koruyor.

03.07.2017 15:49

SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'da alacaklarını tahsil etmek için kulübe ihtarname gönderen sol bek Emre Özkan'ın durumu belirsizliğini koruyor.

Yönetimle ilk etapta yeni sezon için anlaşma sağlayan ancak ödeme yapılmaması üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuran deneyimli oyuncu ile pazarlık yeniden başlayacak. Yönetim, bir miktar ödeme yapmayı teklif ederek Emre'den başvurusunu geri çekmesini isteyecek. Kabul etmezse yönetim tüm alacağını yatırıp, futbolcunun serbest kalmasını önleyecek. Yine ayrılmak isterse, Emre için bonservis ücreti belirlenecek.

Emre Özkan'a ödeme yapmak için ay sonuna kadar süresi olan Bucaspor, krizi tatlıya bağlamak istiyor. Yönetime başka kulüplerden teklif aldığını ileten deneyimli oyuncunun takımda kalıp kalmayacağı önümüzdeki günlerde netleşecek. Bucaspor'la 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcu, geçen sezon devre arasında da aynı nedenle TFF'nin yolunu tutmuştu.

İç transferde stoper Adil ve Zafer dışındaki tüm oyuncularıyla yeniden anlaşan Bucaspor, transfer yasağı nedeniyle kadroya takviye yapamadı. Sarı lacivertliler, çarşamba günü tesislerde topbaşı yapacak.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Emre Özkan Belirsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement