Bucaspor Anıl'a Sarıldı - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Anıl'a Sarıldı

Bucaspor Anıl\'a Sarıldı

Bucaspor, sezon başında Van Büyükşehir Belediyespor'a kiralık olarak gönderdiği forvet Anıl Dilaver'in sözleşmesini 2 yıllığına uzattı.

06.06.2015 12:14

Bucaspor, sezon başında Van Büyükşehir Belediyespor'a kiralık olarak gönderdiği forvet Anıl Dilaver'in sözleşmesini 2 yıllığına uzattı. Spor Toto 2'nci Lig'e düştükten sonra sözleşmesi sona eren golcü İskender'i kalmaya ikna edemeyen ve dış transferde önünde 1 milyon 139 bin euro yasak bulunan Bucaspor, santrfor Anıl'a sarıldı. Başkan Çetin Kayışlı ile masaya oturan 25 yaşındaki forvet, "Şampiyonluk için üzerime düşen görevi fazlasıyla yapacağım. Önümüzdeki sezon yeniden PTT 1'inci Lig'e döneceğimize inancım tam" dedi.

Kaptanlar Zafer Çevik ve Erkan Taşkıran'ın toplam 1 milyon TL alacakları için kulübe ihtarname çekmesinin ardından, Anıl'ın 2016'da sona erecek mukavelesini 2018'e uzatması az da olsa yönetimin ve taraftarın yüzünü güldürdü. Anıl'ın örnek bir davranışta bulunduğunu ifade eden Başkan Kayışlı, "Herkes keşke Anıl gibi fedakar olsa" yorumu yaptı. Galatasaray altyapısından yetişen Anıl Dilaver, geride bıraktığımız sezon Van Büyükşehir Belediyespor'da 3'üncü Lig'de 27 karşılaşmada görev yaparak rakip fileleri 7 kez sarstı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Anıl'a Sarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement