Bucasor İçin Piriştina Sert Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bucasor İçin Piriştina Sert Çıktı

Bucasor İçin Piriştina Sert Çıktı

Bucaspor'a destek vermediği iddiasıyla son günlerde sosyal medyada eleştirilere hedef olan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, kulüp yöneticileriyle birlikte düzenlediği toplantıda, "Herkes haddini bilsin.

21.01.2015 13:16

Bucaspor'a destek vermediği iddiasıyla son günlerde sosyal medyada eleştirilere hedef olan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, kulüp yöneticileriyle birlikte düzenlediği toplantıda, "Herkes haddini bilsin. Bucaspor üzerinden siyaset ve ticaret yapılmasına müsade etmem" dedi.

Yönetimle kulüp binasındaki kahvaltıda bir araya gelen Piriştina, "Son günlerde sosyal medyada algı manipülasyonu yapılmaya çalışılıyor. Eleştiri olabilir ama yorum yapmakla birileri adına konuşmak farklıdır. Kulüp adına demeç verme yetkisi yönetimde. Eleştiriler sevgi, saygı çerçevesini aşmamalı" diye konuştu.

"Bucaspor, başta yöneticiler olmak üzere bizim maddi ve manevi desteklerimizle başarılı olacaktır" diyen Levent Piriştina, "Hiçbir güç kulüple ilişkimizi zedeleyemez. Net tavır koymalıyız. Biz dahil herkes görevleri çerçevesinde haddini bilmeli. Yönetim yöneticiliğini, taraftar taraftarlığını yapar. Bucaspor ancak bu şekilde hak ettiği yere gelir. Birlikte fedakarlık yapacağız. Bucalıların desteğiyle mücadeleyi sürdüreceğiz. Belediye olarak koyacağımız her katkı bizi mutlu eder" şeklinde konuştu. Kulüp Başkanı Çetin Kayışlı ise camiayı Levent Piriştina önderliğinde birlik ve beraberliğe davet etti.

İSTİFACILAR GELDİ

Bucaspor'da dün, sosyal medyada yer alan bir taraftar sitesi aracılığıyla istifa ettiklerini açıklayan üç yöneticiden Erkan Çimen ve Sıraç Demir, Belediye Başkanı Leven Piriştina'nın düzenlediği toplantıya katıldı. Başkan Çetin Kayışlı'nın istifaları geri almaları konusunda ikna ettiği ikilinin görevlerini sürdüreceği öğrenildi. İstifa ettiğini açıklayan diğer yönetici İsmet Altun ise toplantıde yer almadı.

Öte yandan cumartesi günü Osmanlıspor ile oynanacak ikinci yarının ilk maçında taraftar desteğini artırmayı hedefleyen yönetim, bilet fiyatlarında damping yaptı. Zorlu randevunun biletlerinin kale arkası 2, maraton 3, kapalı tribün 7.5 TL'den satılacağı açıklandı. Bu arada Levent Piriştina'nın da cuma günü antrenmanı ziyaret ederek ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan futbolculara moral vereceği bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucasor İçin Piriştina Sert Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement