Bu Yaz Tatiliniz Kalifornia'da - Son Dakika
Güncel

Bu Yaz Tatiliniz Kalifornia'da

Bu Yaz Tatiliniz Kalifornia\'da

Bu sezon kadınları çok daha özel hissettirecek VansClassicsKadın Koleksiyonu'yla yazın tüm ruhunu içinizde hissedeceksiniz.

13.06.2013 12:00

Vans 2013 Klasik Kadın Koleksiyonu'yla Bu Yaz Tatiliniz Kalifornia'da

Kalifornia'nın otantik rüzgârını ayaklarınıza getirecek, ayakkabılardan tişörtlere, rengarenk aksesuarlardan denim pantolonlara kadar uzanan 2013 VansKoleksiyonu'yla büyülenmeye hazır olun.

Van Doren Ayakkabılar

Üçüncü sezonuna giren Van Doren serisi, neşeli Kaliforniya yaşam tarzı ile tanınan markanın kurucusu Steve Van Doren'ınözel seçkisi desenlerden oluşuyor. Özellikle Era ve Authentic modellerine uygulanan desenler dikkatçekiyor.

Damalı/Parlak Yeşil ve Hawai/Kırmızı tonlarda Era'lar, müşterilerin mağazada kendi Vans'lerini boyayıp kendilerine özel ayakkabılar tasarlayabildiği ilk günlerine gönderme yapıyor.

Bu ürünlerin her birinin canvas kaplaması üzerine özel enzimlerle uygulanan yıkamanın ayakkabıların Retro görünümlerine kattıklarını, ürünleri elinize aldığınızda göreceksiniz.

Overspray Serisi

Üzerlerine sprey sıkılmış etkisi veren Overspray serisi hem kadın, hem erkekler için koleksiyonda öne çıkıyor.

Tekstil ve Aksesuar Koleksiyonu

Kaliforniya sahilleri ve surf kültüründen esinlenilerek tasarlanan ve şehrin deniz sesini adeta kulağınıza getiren parlak renkler, kalın baskılarla kaba bırakılmış ayrıntılar kadın koleksiyonunun an fikrini oluşturuyor. Ayakkabı koleksiyonu ile çok rahat kombinlenebilen ürünler, rahatlıkları ve farklı malzemeleri bir araya getirmeleri ile farklılaşıyor.

Denim Koleksiyonu

Vans'in içinizi kıpır kıpır yapacak denim koleksiyonuna, markanın eski favori modellerine ek olarak, Skinny Denim ve Calhoun yüksek bel Skiny modelleri dâhil. Vans, şerbet renkli Skinny modelleriyle bu sezon yaz hatıralarınızda pembe bir tat bırakacak.

Vans aynı zamanda püfür püfür esen sıcak Kalifornia rüzgârını teninizde hissettirecek yüksek bel yeni denim şort modelleriyle sizi adeta ılık bir yaz yolculuğuna çıkarıyor!

Son olarak, Vans denim koleksiyonunun mükemmel bir parçası olan yaz konserlerinin vazgeçilmez tarzı Confinement West kot yelek, yıpranmış denim kumaşıyla içinizdeki özgür ruhu dışarı çıkarmak için tamamlayıcı parçanız oluyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Yaz Tatiliniz Kalifornia'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement