Brezilya Festivali'nin Yemeklerinin Tadımı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Brezilya Festivali'nin Yemeklerinin Tadımı Yapıldı

Brezilya Festivali\'nin Yemeklerinin Tadımı Yapıldı

Brezilyalı hanımlar Brezilya Festivali'nin yemeklerini tattı.

15.10.2012 09:38

Türkiye'ye yeni gelen Brezilya Başkonsolosu Luiz Henrique Pereira Da Fonseca'nın eşi Ambassadress Solange Greco Da Fonseca ve Türkiye'de yaşayan Brezilya kominetesinden Simone Schmidt, Ines Picanco ve Başkonsolos Yardımcısı bayan Carla Zorio Chelotti Holiday Inn İstanbul City'de 31 Ekim'de başlayacak olan Brezilya Festivali'nin yemeklerinin tadımını yaptılar.

Çevresinde mutfağa ve sanata olan tutkusu ile tanınan Bayan De Fonseca, Naar Restaurant'ta ilk olarak bara geçti. Tüm konuklar için kendi özel Caiprinha karışımını hazırlayan De Fonseca, sonrasında Chef'e hazırlanan yemeklerin püf noktalar ile ilgili bilgi verdi.

31 Ekim'de, Türkiye'de yaşayan ünlü Brezilyalı sanatçı, sporcu, başkonsoloslar ve basının katılımı ile başlayacak olan Brezilya Festivali 2 Kasım'a kadar devam edecek.

Tarihi Topkapı Surlarında Rio De Jenerio Havası Alacağınız Festivali Kaçırmayın…

Holiday Inn Istanbul City'de İstanbul gecelerine damga vuracak geleneksel Brezilya Geceleri içinizi ısıtacak. Cachaca ile yapılan favori kokteyllerinizi yudumlarken, egzotik Brezilyalı müzisyenlerin yorumları ile kıpır kıpır müzik ve dansçılar eşliğinde eğlenebileceksiniz.

Dünya eğlenceleri arasında ayrıcalıklı bir yere sahip olan Brezilya Geceleri ile Rio Karnavalı atmosferini İstanbul'un tarihi surlarında yaşayacaksınız.

Eşsiz lezzetlerin tadına varıp eğlencenin doruğuna çıkmak için 1-2 Kasım akşamları, kişi başı 79 TL'ye (limitsiz meşrubat dahil) bu fırsatı kaçırmayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Brezilya Festivali'nin Yemeklerinin Tadımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement