Bozüyük Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı ve Kaymakam ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Bozüyük Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı ve Kaymakam ile Görüştü

Bozüyük Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı ve Kaymakam ile Görüştü

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Garnizon Komutanı Mühimmat Yüzbaşı Caner Yılmaz ve Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay ile bir araya geldi. Başkan Bakkalcıoğlu, Garnizon Komutanı Yılmaz ile yapılan fikir alışverişinin ardından teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca, Kaymakam Vekili Altay'a da nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

12.08.2023 12:47

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Garnizon Komutanı Mühimmat Yüzbaşı Caner Yılmaz ve Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay ile bir araya geldi.

Başkan Bakkalcıoğlu, Garnizon Komutanı Yılmaz ile makamında bir süre görüşerek sohbet etti. Karşılıklı olarak yapılan fikir alışverişinin ardından Başkan Bakkalcıoğlu Garnizon Komutanı Yılmaz'a nazik ziyareti nedeni ile teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bakkalcıoğlu, ardından vekaleten Bozüyük İlçe Kaymakamlığı görevini yürüten Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay ile bir araya geldi. Bozüyük'te yapılan belediye çalışmaları ile ilgili yapılan sohbetin ardından Başkan Bakkalcıoğlu Kaymakam Vekili Altay'a nazik ziyareti nedeni ile teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozüyük Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı ve Kaymakam ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement