Bozkurt İnönü'nün Tanıtımı İçin Hiçbir Fırsatı Kaçırmıyor - Son Dakika
Güncel

Bozkurt İnönü'nün Tanıtımı İçin Hiçbir Fırsatı Kaçırmıyor

Bozkurt İnönü\'nün Tanıtımı İçin Hiçbir Fırsatı Kaçırmıyor

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Eskişehir Melahat Ünügür Ortaokulu öğretmen ve idarecilerinden oluşan 110 kişilik grubu, yıl sonu seminerleri için davetini kabul ederek geldikleri İnönü'de ağırladı.

19.06.2018 08:20  Güncelleme: 08:19

Misafirlerini Pınarbaşı Havuzları'nda verdiği kahvaltıda ağırlayan Bozkurt, misafirlerinin daha sonra İnler Önü Mağaraları, İsmet Paşa'nın İnönü Savaşları'nı yönettiği Karargah Müzesi'ni ve Türk Hava Kurumu İnönü Tesisleri'ni ziyaret etmelerini sağladı.

Melahat Ünügür Ortaokulu Müdürü Ahmet Berberler, seminer sonrası Başkan Kadir Bozkurt'u makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti ve özel olarak hazırlattığı Osmanlı Arması işlenmiş bir tablo hediye etti. Gruptaki meslektaşları adına konuşan öğretmen Safiye Demir de "Otuz yıllık öğretmenlik hayatımda böyle güzel seminer görmedim. Misafirperverliğinizden dolayı bütün öğretmen arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Seminerimizin yanında İnönü'nün gerçekten önemli tarihi ve turistik yerlerini görmek bizi çok mutlu etti. Arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim" dedi.

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da Melahat Ünügür Ortaokulu öğretmen ve idarecilerinin yıl sonu semineri için İnönü'yü seçmelerinden dolayı memnun olduklarını belirterek "İlçemizin tanıtımı için elimizden gelen ne varsa yapıyor, hiçbir fırsatı kaçırmamaya özen gösteriyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bozkurt İnönü'nün Tanıtımı İçin Hiçbir Fırsatı Kaçırmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement