Boydak Holding Elsys Desteği İle İK KonsolidasYonu Gerçekleştİrdi - Son Dakika
Güncel

Boydak Holding Elsys Desteği İle İK KonsolidasYonu Gerçekleştİrdi

Boydak Holding Elsys Desteği İle İK KonsolidasYonu Gerçekleştİrdi

Boydak Holding, şirket bünyesinde kişi transferlerinin takibi ve yönetimini verimli bir şekilde yapabilmek için Elsys uzmanlığında merkezi İK uygulamalarında standardizasyon sağladı.

21.12.2011 21:38

Boydak Holding bünyesinde faaliyet gösteren İstikbal, Form Sünger, Boyteks, Boyçelik, İspaş, Orpaş, Adakar, Bepaş, Boytaş, Anadolu Dörtler, Mondi şirketlerini kapsayan SAP İK konsolidasyonu projesi Elsys danışmanlığında başarıyla tamamlandı. Bu sayede holding bünyesindeki insan kaynakları süreçlerinde standardizasyon sağlanarak tüm raporlara tek bir altyapı üzerinden erişilmesine olanak tanındı.

2 ay süreli yaygınlaştırma projeleri gerçekleştirildi.

Elsys, Boytaş ile yürüttüğü uzun vadeye yayılan personel yönetimi ve personel gelişimi projelerinin yanı sıra, bordro, anaveri yönetimi, performans ve organizasyon, eğitim-toplantı gibi insan kaynakları süreçlerinde tam entegrasyon sağlayan SAP İK konsolidasyonu projesinin de başarılı bir şekilde canlı sisteme geçirilmesini sağladı.

Bunun ardından, diğer grup şirketlerinin bordro süreçlerini de SAP İK sistemine adapte etmek için 2 aylık sürelerle yaygınlaştırma projeleri gerçekleştirildi. Elsys ve Boydak Holding işbirliği ile personel gelişimi uygulamalarının orta vadede tüm şirketler arasında yaygınlaştırılması planlanıyor.

Altyapı bütünlüğünün sağlanması ile özlük bilgilerinin erişiminde minimum risk alınması sağlandı.

İnsan kaynakları ile ilgili tüm iş süreçlerinin tek bir altyapı üzerinden yürütülmesine olanak tanıyan proje ile Boydak Holding'in fabrika, bayi ve perakende sistemlerindeki insan kaynakları uyarlama ve geliştirmeleri ayrı bir sunucuda toplanarak, diğer canlı sistemlerle entagrasyonu sağlandı. Elsys desteğinde gerçekleştirilen yaygınlaştırma projesinin Boydak Enerji, Muradiye Enerji ve Nisan Enerji şirketlerinde de hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boydak Holding Elsys Desteği İle İK KonsolidasYonu Gerçekleştİrdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement