Borçları Yüzünden Evini ve İşini Terk Etti - Son Dakika
Güncel

Borçları Yüzünden Evini ve İşini Terk Etti

Borçları Yüzünden Evini ve İşini Terk Etti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşayan bir vatandaş, arkadaşı için bankalardan aldığı kredi borcunu ödeyemeyince, evini ve işini terk ederek kayıplara karıştı.

24.07.2013 16:17  Güncelleme: 16:46

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşayan bir vatandaş, arkadaşı için bankalardan aldığı kredi borcunu ödeyemeyince, evini ve işini terk ederek kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre İslahiye'de yaşayan Osman Kaya, arkadaşı için özel bir bankadan 25 bin TL kredi aldı. Kaya'nın arkadaşı bir süre sonra ödeme yapmayı kesince, bankadan alınan kredinin taksitlerini kendisi ödemeye başlayan Osman Kaya, işleri kötüye gittiği için çareyi, yaşadığı yerden kaçmakta buldu. Ailesine "Bir arkadaşıma kredi çektim. O yatıramayınca, ben yatırdım. Ama artık yatıracak param kalmadı. Kalırsam ya birine zarar verim ya da kendi canıma kıyarım" yazılı bir mektup bırakarak kayıplara karışan şahsın eşi Güllü Kaya, eşinin gidişinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Eşim Pazar günü eve gelip duş aldı. Üstünü giyindikten sonra nereye gittiğini sordum. Bana bir cenazeye gideceğini söyleyerek evden çıktı. Eşim evden ayrıldıktan sonra bir mektup buldum. Mektupta, 'bir arkadaşıma kredi çektim. O yatıramayınca, ben yatırdım. Ama artık yatıracak param kalmadı. Kalırsam ya birine zarar verim ya da kendi canıma kıyarım' yazıyordu" ifadelerini kullandı.

Gözü yaşlı eş Güllü Kaya, eşine seslenerek, "Osman seni merak ediyoruz. Evine dön. Senin canın sağ olsun. Para pul gelir geçer. Yeter ki şu bayram arifesinde yanımda, evimizde ol" dedi.

Osman Kaya'nın kızı Şevval Kaya da babasını çok özlediğini, bir an önce eve dönmesini beklediğini söyledi.

Baba Hüseyin Kaya ise, oğluna her zaman maddi manevi destek olmaya hazır olduğunu söyleyerek, bir an önce oğlunun eve dönmesini istedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Borçları Yüzünden Evini ve İşini Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement