Bolvadin'de Asayiş ve Trafik Denetimi - Son Dakika
Güncel

Bolvadin'de Asayiş ve Trafik Denetimi

Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Aydınlar mahallesi, KYK yurt civarı ve Akçeşme mahallesinde asayiş ve trafik denetimi yapıldı. 52 araç ve 77 kişinin sorgulaması yapılan denetimde, sürücülere Genel Bilgi Toplama kontrolü ve trafik güvenliği konusunda bilgilendirme yapıldı. Dronların da kullanıldığı denetimde alkol kontrolü de yapıldı.

04.06.2023 10:26

Bolvadin'de asayiş ve trafik denetimi

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli ekipler tarafından asayiş ve trafik denetimi yapıldı. Denetimde 52 araç ve 77 şahsın sorgulaması yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Bolvadin ilçe merkezindeki Aydınlar mahallesi, KYK yurt civarında ve Akçeşme mahallesinde huzur uygulaması yaptı. Denetleme noktalarında durdurulan araçlar trafik yönünden incelenirken sürücülere de Genel Bilgi Toplama kontrolü yapıldı. Ekipler trafik güvenliği konusunda sürücüleri bilgilendirdi.

Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Başkomiser Kadir Avcı denetimi yönetirken, denetimde 52 araç ve 77 kişinin GBT sorgulaması yapıldı.

Dronlarında kullanıldığı denetimde durdurulan araç sürücülerine alkol kontrolü de yapıldı.

Bolvadin\'de Asayiş ve Trafik Denetimi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bolvadin'de Asayiş ve Trafik Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement