Boluspor - Bursaspor Maçından Ardından - Son Dakika
Güncel

Boluspor - Bursaspor Maçından Ardından

Boluspor - Bursaspor Maçından Ardından

Boluspor - Bursaspor maçından ardından Boluspor Teknik Direktörü Karakuş İnşallah bu güzel oyunu 3-4 gün sonra lige de yansıtırız Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Oyuncularımın istekli olması beni mutlu ediyor Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor, deplasmanda Boluspor'u 1-0 mağlup etti.

13.01.2016 20:51

Boluspor - Bursaspor maçından ardından

Boluspor Teknik Direktörü Karakuş İnşallah bu güzel oyunu 3-4 gün sonra lige de yansıtırız

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Oyuncularımın istekli olması beni mutlu ediyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor, deplasmanda Boluspor'u 1-0 mağlup etti.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımının Boluspor karşısında sergilediği oyundan memnun olmadığını belirterek, 12 puanla şu an çıkmayı garantilemiş durumdayız. İnşallah önümüzdeki iki maçıda alarak iyi bir şekilde noktalarız. Kupadaki hedefimiz sonuna kadar gitmek ve kupayı almak. Baktığımızda da bu yolda ilerliyoruz. Önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız bir Trabzonspor maçı var. İlk defa kendi stadımızda oynayacağımız bir maç. Seyircilerimize orada güzel bir armağan vermek istiyoruz. Takım biraz ilerleme kaydetti fakat daha tam istediğimiz gibi değil. Fakat bunu oturtmakta kolay değil ve ligde hep aynı takımla oynamıyoruz. Araya kamp ve hazırlık maçları girdi. Bütün oyuncularıma da sürekli şans vermek istiyorum. Değiştirerek oynadığımız için henüz istediğimiz performansı yakalayamadık. Ama en kısa sürede onu yakalayacağız. Oyuncularımın istekli olması da beni mutlu ediyor. Bugün çok iyi oynadığımızı söyleyemem ama saha şartları ve zemin iyi bir oyun çıkmasına engeldi. Biz daha iyisini yapabiliriz. Bugünkü oyun beni pek tatmin etmedi. Şartlar ne olursa olsun ona göre oynamalıydık. Ama yine de her şeye rağmen 1-0 kazandık dedi.

Bursaspor karşısında takımının iyi bir oyun sergilediğini söyleyen Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, Genel anlamda iyi pozisyonlarımız var. Gol atabileceğimiz pozisyonlar yakaladık. İyi oynadığımız bir maçtı bu anlamda memnunuz. Kendi sahamızda oynadığımız bir maç ve genele baktığımızda üstün olduğumuz bir maç. Bursaspor güçlü bir ekip. Böyle bir rakiple oynamakta bizim için önemliydi. Kısa bir kamp dönemi oldu ve geçiş çok hızlı oldu. Bu maçında bizim performansımıza bir katkısının olacağını düşünüyorum. İnşallah bu güzel oyunu 3-4 gün sonra lige de yansıtırız diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boluspor - Bursaspor Maçından Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement