Bolu Belediye Başkanı Yılmaz'ın Reyhanlı Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz'ın Reyhanlı Ziyareti

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz\'ın Reyhanlı Ziyareti

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, 52 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıların meydana geldiği Hatay'ın Reyhanlı ilçesini ziyaret etti.

29.05.2013 13:58  Güncelleme: 14:05

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 52 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıların meydana geldiği Hatay'ın Reyhanlı ilçesini ziyaret etti. Yılmaz, "Bir daha böyle bir olay olmaması için dualarımız bu bölgenin insanlarıyla beraber olacaktır" dedi.

Başkan Yılmaz, ilk olarak Cilvegözü Sınır Kapısında Gümrük Muhafaza Müdürü A. Bünyamin Kulular'ı ziyaret etti. Cilvegözü'ünde yaşanan patlama alanını da gezen Yılmaz, burada bir açıklama yaptı. Yılmaz, "Kısa bir süre önce burada bir aracın patlatılmasıyla bir çok insanımızın ölümüne şahit olduk. Suriye'deki hadiseler, Türkiye'nin dünyadaki gelişmesi maalesef bu tür kötü olayları yaşamamıza vesile oluyor. İç ve dış mihraklar Türkiye'nin huzurunu bozmak için tüm gücüyle hareket edeceklerdir. Terörle bir noktaya varılamaz. Terör hiçbir şeyden haberi olmayan masum insanları hedef almaktadır. Bir daha böyle bir olay olmaması için de dualarımız bu bölgenin insanlarıyla beraber olacaktır" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Reyhanlı Kaymakamı Dr. Yusuf Güler ve Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'ye de geçmiş olsun ve taziye ziyaretleri gerçekleştirdi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bolu Belediye Başkanı Yılmaz'ın Reyhanlı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement