Boksörler Şampiyonaya Hazır - Son Dakika
Güncel

Boksörler Şampiyonaya Hazır

Boksörler Şampiyonaya Hazır

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Takımı, Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

12.08.2015 13:29

Bu yıl Adıyaman' da düzenlenecek olan Türkiye Boks Şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki boks takımı, madalyalarla kente dönmek istiyor.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Takımı Türkiye şampiyonasına günde çift idman yaparak hazırlanıyor. Takım Antrenörü Mustafa Şen, boks alanında da Urfa'nın adını Türkiye sıralamasına yazmak istediklerini söyledi.

Yoğun çalışmalarının meyvesini almaya kısa bir süre kaldığını sözlerine ekleyen Şen,"Türkiye şampiyonasına yoğun bir şekilde çalışarak hazırlanıyoruz. Dolayısıyla çocuklarımızın yeteneklerini göz önüne aldığımızda Adıyaman' da yapılacak olan Boks Türkiye Şampiyonasında Şanlıurfa'mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Şampiyonada ki hedeflerinin en az 4 madalya almak olduğunu da sözlerine ekleyen Şen, "Alışılmış başarılarımıza bir yenisini daha eklemek istiyoruz ve bu potansiyelimiz fazlasıyla var. Çalışmalarımızda bizlere her zaman destek olan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız' a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YILDIZ: ÇITAYI HER GEÇEN GÜN DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız isespor alanında son dönemlerde büyük başarılara imza attıklarını söyledi. Spor faaliyetlerinde sürekli olarak çıtayı yükseltmek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Müdür Yıldız, "Son dönemlerde yakalamış olduğumuz başarı grafiği çok önemli bir noktada, dolayısıyla Adıyaman'da yapılacak olan boks Türkiye şampiyonasında da bu başarı grafiğimizi destekleyecek önemli bir başarı elde edileceğine inanıyorum.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sürekli başarımızın çıtasını yükselten bir çalışma içerisindeyiz. Bizim bünyenizdeki sporcularımızda gayet güzel bir program ve sistem içerisinde çalışmalarını en iyi şekilde sürdürmektedirler. Ben şahsım olarak bu Türkiye şampiyonasında da en sporcularımızın Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil edip alışık olduğumuz bu başarılara bir yenisini daha ekleyerek Şanlıurfa'nın gururu olacaklardır. Buradan turnuvaya katılacak olan bütün sporculara başarılar diliyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Boksörler Şampiyonaya Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement