Bodrumspor İzmir Yeşiltepespor'u Ağırlayacak - Son Dakika
Güncel

Bodrumspor İzmir Yeşiltepespor'u Ağırlayacak

Bodrumspor İzmir Yeşiltepespor\'u Ağırlayacak

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta lider olan Bodrumspor evinde İzmir Yeşiltepespor'u ağırlayacak.

09.11.2012 07:14

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı'nda İzmir Yeşiltepespor ile karşılaşacak. Saat 13.30 da başlayacak karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Bodrumspor'da hayati ve Mehmet Sancak sakat.

Bodrumspor Teknik Direktörü Tayfan Kıran, aranın ardından galibiyet serisine devam ettiklerini ifade ederek, "Bayram tatili dönüşü biraz sıkıntılı olabileceğimizi daha öncede konuşmuştuk. Ancak son dakikada olsa galibiyeti kazanmayı bildik. Biz oyuncularımıza inanıyoruz. Takımızımda tüm oyuncularımız iyi. Kaptanımız Nedim Burak'tan tutunda defansımıza kadar tüm oyuncularım ciddi mücadele ediyor. Tüm oyuncularım sahada çalışıyor. Biz iyi oyun oynamak için hazırlıklarımız yapıyoruz. Bu hafta 2 oyuncumuz sakatlandı. Mehmet Sancak Pazar günü oynayamayacak ancak Hayati'nin durumu henüz belli değil. O maça yetişebilir" dedi.

Taraftar 12. Oyuncu

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ise Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa'nın tüm maçlarda etkili tezahüratı ile takıma güç verdiğini ifade ederek, "BAL 7. Grup'ta tüm takımlar Asi Tayfayı biliyor. Yöneticiler ve oyuncular taraftarlarımızın ateşleyici olduğunu ifade ediyor. Bizlerde Asi Tayfa'ya bizleri yalnız bırakmadıkları ve tüm maçlarda destekledikleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Hedef Üst Sıralar

Lig başladığında hedeflerinin Muğla'nın üzerinde olmak olduğunu belirten Karakaya, "Bodrumspor'un hedefi üst sıralar. Taraftarımızın Bodrum'un özelliklede başkanımız ve kaymakamımızın desteği ile ligi üst sıralarda bitireceğimize inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrumspor İzmir Yeşiltepespor'u Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement