Bodrum Pier'den Diva Geçti - Son Dakika
Güncel

Bodrum Pier'den Diva Geçti

Bodrum Pier\'den Diva Geçti

Bodrum'un en seçkin noktası Milta Bodrum Marina'da yer alan Bodrum Pier, Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy'u ağırladı.

22.08.2017 09:15

19 Ağustos Cumartesi akşamı Gökhan Sezen'i dinlemeye gelen Bülent Ersoy, bir yandan şarkılara eşlik ederken, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Bodrum'un en seçkin noktası Milta Bodrum Marina'da yer alan Bodrum Pier, yaz sezonunda benzersiz lezzetler sunduğu mutfağı kadar canlı müzik performanslarıyla da tatilcilerin gözdesi haline geldi. Sahnesinde birçok sanatçıyı ağırlayan Bodrum Pier, bir yandan da bu performansları izlemeye gelen ünlü isimlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

BÜLENT ERSOY DİNLEMEYE GELDİ

Tatil için Bodrum'a gelen Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy da, 19 Ağustos Cumartesi akşamı Bodrum Pier'e gelerek Gökhan Sezen'i dinledi. Yaz sezonu boyunca her Cumartesi Bodrum Pier sahnesinde canlı performansıyla kendisini dinlemeye gelenlere keyifli anlar yaşatan Gökhan Sezen, bu kez şarkılarını büyük usta Bülent Ersoy için seslendirdi.

Etkileyici Kale manzarası eşliğinde Gökhan Sezen'i dinleyen ve program boyunca onunla şakalaşan Bülent Ersoy, Bodrum Pier'de keyifli saatler geçirdikten sonra mekandan mutlu ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrum Pier'den Diva Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement