Bodrum'da Şüpheli Paket Paniği - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Şüpheli Paket Paniği

Bodrum\'da Şüpheli Paket Paniği

Bodrum'da, duvar üzerine bırakılan, kenarlarından kablo sarkan cisim, panik yarattı.

27.06.2012 08:17  Güncelleme: 08:38

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bir duvar üzerine bırakılan, küçük bir bataryaya benzeyen etrafı bantlarla çevrilmiş ve kenarlarından kablo sarkan cisim, panik yarattı. Uzman ekipler tarafından kontrol edildikten sonra patlatılmadan el konulan cisim, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Nafiz Özsoy Caddesi Bodrum Şehir Garajı'nın bulunduğu yol üzerindeki bir duvarın üzerine bırakılan, kenarlarından kabloların sarktığı ve bataryaya benzeyen bir cismi görenler, bugün saat 00.30 sıralarında, polise bildirdi. Polis ekipleri caddeyi iki taraflı olarak araç ve yaya trafiğine kapattı. Olay yerine uzman ekipler çağrıldı. Bodrum Emniyet Müdürü Ömer Akgün de olay yerine gelerek çalışmaları izledi. İki parça halinde olan ve ucundan beyaz bir kablo sarkan batarya şekildeki cisim, bir süre uzman ekipler tarafından incelendi. Ardından bulunduğu yerden alınan cisim, detaylı inceleme için emniyete götürüldü.

Şüpheli cismin 'oyuncak' adını verdikleri bir paket olduğunu belirten Bodrum Emniyet Müdürü Ömer Akgün, konuyla ilgili başka bir açıklamada bulunmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Şüpheli Paket Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement