Bodrum'da 12 Öğrenci Daha Hastanelik Oldu - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da 12 Öğrenci Daha Hastanelik Oldu

Bodrum\'da 12 Öğrenci Daha Hastanelik Oldu

Bodrum'a staj için Adana'dan gelen ve 1 öğrencinin ölümüne neden olan zehirlenme olayı ardından taburcu edilen öğrencilerden 12'si daha gece yarısı fenalaşarak ambulanslarla hastaneye getirildi.

05.05.2011 08:40

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne staj için Adana'dan gelen ve 1 öğrencinin ölümüne neden olan zehirlenme olayı ardından taburcu edilen öğrencilerden 12'si daha gece yarısı fenalaşarak ambulanslarla hastaneye getirildi. 12 öğrenci İzmir'deki Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nden Pazartesi günü 5 günlük staj için Bodrum'a gelen Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin zehirlenmesiyle 16 yaşındaki Muhammed İsa Soysal, yaşamını yitirdi. Salı sabahı Bodrum Devlet Hastanesi'ne sevk edilen ve tedavi gördükten sonra yeniden taburcu edilen öğrencilerden 12'si dün akşam saatlerinde kaldıkları Turgutreis Turizm Meslek Lisesi Lojmanı'ndan alınarak ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Muğla Sağlık Grup İl Başkanı Dr. İskender Sencer, "Burada yaptığımız tetkiklerde hastalığın tam nedenini öğrenemedik. Öğrencilerimizin durumu iyi, hayati tehlikesi olan yok, bazıları fenalaşınca tedbiren hastaneye getirip müşahade altına aldık. Yine de tedbirli olmak için İzmir'e sevklerini gerçekleştireceğiz. Öğrencilerde görülen kusma, mide bulantısı ve benzeri hastalıkların nedenini tespit edemedik, ölen öğrencimizin ölüm nedeni tam otopsi raporundan sonra açıklığa kavuşacak" dedi.

Öğrenciler, Muğla Valisi Fatih Şahin'in talimatı ile Milas, Yatağan ile Kavaklıdere İlçesi'nden ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Muğla Sağlık Gurup İl Başkanı Dr. İskender Sencer, İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay ve Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Behçet Tufan Turan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, saat 00. 30 sıralarında Bodrum Devlet Hastanesi'ne gelerek gelerek öğrenciler hakkında bilgi aldı. 12 lise öğrencisi saat 04. 00 sıralarında ambulanslarla İzmir'deki Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da 12 Öğrenci Daha Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement