Bodrum Belediye Başkanı Aras, Yeniden Afet Bölgesinde - Son Dakika
Güncel

Bodrum Belediye Başkanı Aras, Yeniden Afet Bölgesinde

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kentteki bazı yerel basın temsilcileri ve gönüllülerle birlikte çalışmaları yerinde denetlemek ve depremzedelerin talep ve isteklerini yüz yüze dinlemek amacıyla Hatay Arsuz Dostluk Kenti’ne gitti.

02.03.2023 12:53  Güncelleme: 13:59

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kentteki bazı yerel basın temsilcileri ve gönüllülerle birlikte çalışmaları yerinde denetlemek ve depremzedelerin talep ve isteklerini yüz yüze dinlemek amacıyla Hatay Arsuz Dostluk Kenti'ne gitti.

Yeniden afet bölgesine giden Başkan Aras ve beraberindekiler, ilk olarak İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Daha sonra Bodrum Belediyesi Hatay Arsuz Dostluk Kenti'ne geçerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bodrum yerel basın temsilcileri, depremzelerle röportaj yaptı.

ARSUZ BELEDİYE BAŞKANI GÜVEN'E ZİYARET

İspanyol Sahra hastanesini de ziyaret ederek hastane yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Aras ve gazeteciler, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven'e de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından Samandağ ilçesine geçen Başkan Aras, Bodrumlu gazeteciler ve gönüllüler, sahil şeridinde bulunan parklarda aileleriyle zaman geçiren çocuklara oyuncak hediye etti. Gönüllüler daha sonra Samandağ, Yayladağ ve Kırıkhan ilçelerinde deprem mağduru ailelere, gıda kolisi ve içerisinde çeşitli temel ihtiyaç maddeleri bulunan yardım paketlerini teslim etti.

Aras ve beraberindekiler Antakya'nın merkez ilçelerinde de incelemelerde bulunduktan sonra Hatay Afet Koordinasyon Merkezi'nde görevli olan Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ile bir araya geldi.

Bodrum Belediye Başkanı Aras, Yeniden Afet Bölgesinde
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bodrum Belediye Başkanı Aras, Yeniden Afet Bölgesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement