"Biz Bir Aileyiz" Şenliği - Son Dakika
Güncel

"Biz Bir Aileyiz" Şenliği

"Biz Bir Aileyiz" Şenliği

FGİ - Allmina ve Yeni Yapı "Biz Bir Aileyiz" şenliğinde buluştu.

23.10.2012 14:54

Sakarya'da faaliyet gösteren Endüstriyel Kapı sektöründe Türkiye'nin lider firması FGİ İnşaat ve kardeş firmaları All-Mina ve Yeni Yapı ile geleneksel hale getirdiği, bu yıl dördüncüsünü Düzce Binef At Çiftliği'nde gerçekleştirdiği "Biz Bir Aileyiz" şenliği büyük bir coşku ile kutlandı.

Sınırsız eğlence

Çok güzel bir havada şenliğe sıcak bir aile kahvaltısı ile başlayan FGİ ve kardeş firmaları All-Mina ve Yeni Yapı, çeşitli etkinliklerle eğlenceye start verdiler. Her yaşta bireyin dolu dolu zaman geçirdiği şenlikte çocuklar palyaço eşliğinde oyunlar oynadılar. Bunun yanı sıra yetişkinlerin oynadığı futbol, yakan top, çuval yarışması, halat yarışması ile renkli görüntüler yaşandı. Şenliğe açık büfe ile devam eden FGİ ve kardeş firmaları All-Mina – YeniYapı, kalabalığın vermiş olduğu iştahla yemeğini tamamladı.

Teşekkür

Organizasyon görevlisi Halkla İlişkiler Sorumlusu Özlem İLTAŞ, "FGİ ailesi olarak, moral ve motivasyonumuzun arttığı, son derece önem verdiğimiz aile bağlarımızın daha da güçlendiği etkinliklerimize devam edeceğiz. Birlikte güçlü ve mutlu oluşumuzun fotoğraflarını çekmek son derece gurur verici. Böylesine bir bağı bize aşılayıp, bizimle birlikte etkinliklere katılan sayın yöneticilerimiz; Günay Güneş, Ali İhsan Güneş ve Güngör Güneş'e tüm arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Biz Bir Aileyiz' Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement