Birol Aydın; "Gelmeyen Hizmeti Biz Getireceğiz" - Son Dakika
Güncel

Birol Aydın; "Gelmeyen Hizmeti Biz Getireceğiz"

Birol Aydın;
"Gelmeyen Hizmeti Biz Getireceğiz"

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik önceki akşam gerçekleştirdiği dernek ziyaretlerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ile birlikte katıldı.

17.02.2014 13:55

Gebze'de seçim çalışmalarına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı

Yaklaşık bir aydır sahalarda seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik önceki akşam gerçekleştirdiği dernek ziyaretlerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ile birlikte katıldı.

Aynı gecede Gümüşhane Kürtünlüler, Gümüşhane Dölekliler ve Kamtamonulular Derneklerini ziyaret eden Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın ve Gebze Belediye Başkan Adayı Çelik'e Dernek üyeleri büyük ilgi gösterdi.

Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın seçim çalışmalarına Gebze'de devam ediyor. Önceki akşam Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik ile birlikte üç derneği ziyaret eden Aydın'a Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Ergin Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Günler ve İlçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

"KOCAELİ'Yİ BESLEYEN GEBZE'DİR"

Gebze için sizlerle birlikte yapacağımız çok iş var diyerek sözlerine başlayan Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, "Bizim Gebze için yapacaklarımız var. Bizim hayallerimiz var. İnsan önce hayal eder sonra o hayalini nasıl hayata geçirebilirim bunun planlarını yapar ve sonrada onu gerçekleştirir. Bizimde aynı şekilde kentimiz içinde yaşadığımız şehrimiz için hayallerimiz var. Bunların planlamasını yapıyoruz. Projelerini çizdiriyoruz. Biz Gebze'ye yol, kaldırım, alt yapı, park bahçe bunları yapacağız diye vaat etmiyoruz. Bu saydıklarımız zaten Belediyelerin asli yapması gereken işlerdir. Bu işlerin reklamı olmaz. Bu işlerle ben hizmet yaptım hizmet getirdim diye övünülmez. Biz yeni bir kent imar etmekten bahsediyoruz. Yeni bir yaşam merkezi kurmaktan söz ediyoruz. Biz halkımıza diyoruz ki artık vakit geçirmek için İzmit'e, İstanbul'a gitmeyeceksiniz. Artık Gebze İzmit'in on yıl gerisinde kalmayacak. Bizim bir vizyonumuz var. Bu dediğimiz vizyona bunların akılları ermez. Bunu onlar hayal dahi edemezler. 2019 vizyonu dediğimiz olay Kocaeli Gebze'nin neresinde olacaktır. Biz Gebze'nin hakkını Gebze'ye vereceğiz. İzmit'e ne yapıldıysa Gebze'de daha fazlası olmak zorundadır. Çünkü Kocaeli'yi besleyen Gebze'dir" dedi.

"HİZMETİ BİZ YAPARIZ"

Kocaeli'nin hizmet noktasında gerilerde olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, "Hizmetin büyüklüğünü borca endeksli bir yapı olarak görüyorlarsa Kocaeli Türkiye'nin en çok borç yapan yani hizmet yapamayan ili olmuştur. Biz bunları değiştirmeye geliyoruz. Tüm ilçelerimizde ki adaylarımızla yaptığımız çalışmalarda ve projelendirmelerde tek hedefimiz halka endeksli bir hizmettir. Halkın yönetimde söz sahibi olduğu. Çalışmaların kapalı kapılar arkasında bir iki kişi ile değil halka açık ortamlarda ve halkla iç içe yapılacaktır. Biz halktan aldığımız yetkiyi ve gücü halka zulm için değil halkı rahatlatmak için kullanacağız. Nerde halkın bir sorunu var orada biz olacağız. Bu anlamda halkın arkasından giden değil halkın önünden gideceğiz. Gebze'nin on yılı sizlerin gözü önünde. İki dönemdir AKP'li bir belediye var. Hizmet nerede. Hizmet yok. Günü kurtarma anlamında göz boyamak için yapılan çalışmalar var. Bu tüm Kocaeli için geçerlidir. Yapılan yatırımların maliyeti kadar bir o kadarda reklam çalışması yapılıyor. Biz bu düzeni kökünden değiştirmeye geliyoruz. 30 Mart'ta önünüze bir sandık geliyor. Bu sefer kendinize oy verin ve size iki dönemdir on yıldır gelmeyen hizmeti biz getirelim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birol Aydın; 'Gelmeyen Hizmeti Biz Getireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement