Birinin 110 Suç Kaydı Var, Biri de Kırık Kolla Hırsızlık Yapmış - Son Dakika
Güncel

Birinin 110 Suç Kaydı Var, Biri de Kırık Kolla Hırsızlık Yapmış

Birinin 110 Suç Kaydı Var, Biri de Kırık Kolla Hırsızlık Yapmış

Konya'da bir evin balkon kapısından içeri girip LCD ekran televizyon çaldıkları iddiasıyla 3 kişi polis tarafından yakalandı.

10.05.2013 10:41

Konya'da bir evin balkon kapısından içeri girip LCD ekran televizyon çaldıkları iddiasıyla 3 kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerden hırsızlıktan 110 suç kaydı bulunan İbrahim G. ile geçirdiği trafik kazası sonucu sağ kolu kırık ve sargılı olan Abdullah Y., tutuklandı. F.U. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, geçen Salı günü merkez Selçuklu ilçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesi Kayaboğazı Sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Balkon kapısının kırıp içeri giren şüpheliler, 82 ekran televizyona alıp kaçtı. Eve geldiğinde televizyonunun çalındığını fark eden ev sahibi de durumu polise bildirdi. Çalınan televizyonun ikinci el eşya satan işyerlerine satılabileceği üzerinde duran polis, çalışmasını bu yönde yoğunlaştırdı. Bu sırada 28 yaşındaki İbrahim G., kucağındaki televizyonu satmak için bir işyerine geldi. İbrahim G.'nin taşıdığı televizyonun seri numarasını kontrol eden polis, televizyonunun çalıntı olduğunu saptadı.

SUÇU BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE ATTILAR

Hırsızlıktan 110 kaydı bulunan İbrahim G., gözaltına alındı. Suçlamayı kabul etmeyen İbrahim G., kendisinin gözcülük yaptığını, televizyonu arkadaşı 31 yaşındaki Abdullah Y.'nin çaldığını öne sürdü. Bunun üzerine Abdullah Y. de gözaltına alındı. Sağ kolu kırık ve sargılı olan Abdullah Y. de, yaklaşık 1 ay önce trafik kazası geçirdiği için kolunun kırıldığını ve hırsızlık yapmadığını gözcülük yaptığını, televizyonu ise 17 yaşındaki F.U.'nın çaldığını öne sürdü. Abdullah Y.'nın ifadesinin ardından F.U. da gözaltına alındı.

Suçlamaları kabul etmeyen F.U., ifadesi alındıktan sonra yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

'45 GÜN YATIP ÇIKARIM, TEHDİTİ'

Yapılan sorgulamanın ardından dün adliyeye sevk edilen F.U., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İbrahim G. ve Abdullah Y. de tutuklandı. Adliye çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecileri tehdit eden Abdullah Y., "Hakkımda yalan, yanlış şeyler yazmayın. 45 gün yatıp çıkarım. Çıktığımda da sizi bulurum" dedi. Tutuklanan 2 kişi cezaevine kondu.

TY,HD(İA/AAA) - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Birinin 110 Suç Kaydı Var, Biri de Kırık Kolla Hırsızlık Yapmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement