"Bir Milyon Kimin?"de Çekişme Kıyasıya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

"Bir Milyon Kimin?"de Çekişme Kıyasıya Devam Ediyor

"Bir Milyon Kimin?"de Çekişme Kıyasıya Devam Ediyor

Ekranların sevilen bilgi yarışması 'Bir Milyon Kimin?' büyük ödülün verileceği 31 Aralık'a 5 hafta kala artan çekişmeleriyle devam ediyor.

25.11.2013 09:45

Ekranların sevilen bilgi yarışması 'Bir Milyon Kimin?' büyük ödülün verileceği 31 Aralık'a 5 hafta kala artan çekişmeleriyle devam ediyor. Soruların önceden verildiği alışılmadık tarzıyla izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Bir Milyon Kimin?'de bu hafta da yarı final heyecanı vardı.

Birbirinden başarılı yarışmacıların Okan Bayülgen, Gülben Ergen ve Bülend Özveren'in jüriliği karşısında ter döktüğü 'Bir Mİlyon Kimin?'de bu hafta, sessizliğiyle jürinin ve güzel sunucu Pelin Çift'in ilgi konusu olan Yusuf, hem ikinci bölümün, hem de sempatik yarışmacı Fırat ile oynadığı final oyununun galibi olarak kazananlar kulubüne girmeye hak kazandı.

OKAN BAYÜLGEN "BİR MİLYON KİMİN?"İ SUNDU! PELİN ÇİFT JÜRİ KOLTUĞUNA OTURDU!
'Bir Milyon Kimin?'in başladığı günden bu yana sunucu Pelin Çift ile atışmalarıyla yarışmaya renk katan Okan Bayülgen, bu hafta da Çift'in sunuşunu diline doladı.

Pelin Çift'in sunumunu eleştiren jüri üyesi, kendisinin yarışmayı daha iyi sunacağını iddia etti. Bayülgen, Pelin Çift'i jüri koltuğuna oturtarak yarışmada sunuculuk yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bir Milyon Kimin?'de Çekişme Kıyasıya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement