Bir Kaykay, Sanat ve Müzik Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Bir Kaykay, Sanat ve Müzik Kutlaması

Bir Kaykay, Sanat ve Müzik Kutlaması

Vans® Downtown Showdown ile Paris'in büyüsü ikiye katlandı.

09.09.2013 15:51

31 ağustos Cumartesi günü, Vans® Downtown Showdown, Paris'te fırtınalar estirdi. Avrupa'da 5. yılını kutlayan bu benzersiz etkinlik, kaykay, sanat ve sokak kültürünün en iyilerini bir araya getirdi. 16.000 kişi La Grande Halle de la Villette'e inerken, Paris bu en sevilen kaykay etkinliğinin destansı boyutlara ulaştığına tanık oldu.

Vans® Downtown Showdown yarışma rotası "kaykaycılar için, kaykaycılar tarafından" yaklaşımı ile kaykay markaları tarafından tasarlandı. Sınırları zorlamak üzerine kurulu olan yarışma, uluslararası kaykay topluluğunun en ünlülerinin ve efsane isimlerin bu benzersiz etkinlik için Paris'e gelmesini sağladı.

2013 Vans® Downtown Showdown ile bütün kaykaycılar en iyi performanslarını sergilediler. Geleneksel bir yarışma formatının kısıtlamalarından muaf olan organizasyonda Luan Oliveria, Cliché havuzunda 360 kickflip hareketiyle ikinciliği kazanarak adından söz ettiren isim oldu.

Yarışmanın en çok göze çarpan isimleri; üstün performansı ile Nassim, Flip'in üç renkli rampasında devleşen Pfanner ve Element'in Eiffel Kulesi'ne uzanan Pedro Barros oldu. Nassim, Flip demirinde oldukça zor görünen uzun bir Lipslide hareketiyle ve bütün engellerde gösterdiği performans ile "En iyi Amatör" ödülünü kazandı.

Vans® Downtown Showdown, yarışmacıları sadece en iyi numaralarıyla değil, aynı zamanda en etkileyici tavır, seri hareketleri ve düşüşleri üzerinden değerlendirmesiyle de öne çıktı. Brezilya'nın Dropdead takımından Evandro Martins'in, o güne özel gösterdiği seri hareketleri sayesinde Monster "Quasimodo" Ödülü'nü kazanması bu değerlendirmenin bir örneği oldu.

Dünyanın en güzel şehirlerinden Paris'in büyüsüne büyü katan Vans® Downtown Showdown etkinliği, kaykay meraklılarının yakından takip ettiği, bir sonrakini heyecanla bekledikleri başarılı bir etkinlik oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Kaykay, Sanat ve Müzik Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement